Bilim Kurulu toplantısının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşıların nerede olduğuna yönelik yine açıklama yapmazken, anlaşma yapılan aşıları sıralamakla yetindi.
Çin aşısının gelmemesi konusunda da Bakan Koca, muhalefeti suçladı.
Türkiye'nin en iyi profesörleri de sosyal medyada koronavirüs aşılarının peşine düştü.
Bursa Tabip Odası (BTO) Başkanı Doç. Dr. Alpaslan Türkkan, "Covid19 aşıları nerede?" diyerek, Halk Sağlığı Uzmanı Prof. Dr. Kayıhan Pala'yı etiketledi.
Pala da, Gazi Üniversitesi Enfeksiyon Hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol'u etiketledi, "Sevgili @esenol Hocam, soruyorlar ben yanıtını bulamadım, #COVID19 aşısı olmak isteyen çok sayıda yurttaşımız var, siz biliyor musunuz #AşıNerede?" ifadelerini kullandı.
Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol da "Sevgili @osmanelbekhocam soruyorlar ben yanıtını bulamadım #COVID19 aşısı olmak isteyen çok sayıda yurttaşımız var, siz biliyor musunuz? # Aşılar Nerede" diyerek, Türk Tabipleri Birliği (TTB) İzleme Kurulu Üyesi Doç. Dr. Osman Elbek'e sordu.
Elbek, Sevgili @ciyavuz hocam soruyorlar ben yanıtını bulamadım #COVID19 aşısı olmak isteyen çok sayıda yurttaşımız var, siz biliyor musunuz?
#AşıNerede" diyerek, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cavit Işık Yavuz'u etiketledi.
Yavuz da, "Sevgili @alpaslanturkkan hocam soruyorlar ben yanıtını bulamadım #COVID19 aşısı olmak isteyen çok sayıda yurttaşımız var, siz biliyor musunuz?
#AşıNerede
Ayrıca
#tursitlerhepimizigörsün" ifadelerini kullandı.
Yavuz, "Sevgili @sinanadyaman9 hocam soruyorlar ben yanıtını bulamadım #COVID19 aşısı olmak isteyen çok sayıda yurttaşımız var, siz biliyor musunuz?
#AşıNerede" Türk Tabipleri Birliği (TTB) Covid19 İzleme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Sinan Adıyaman'a sordu.
Adıyaman da topu eski TTB Başkanı Raşit Tükel'e atarak, "Sevgili @rasittukel hocam soruyorlar ben yanıtını bulamadım #COVID19 aşısı olmak isteyen çok sayıda yurttaşımız var, siz biliyor musunuz?
#AşıNerede" dedi.
http://www.krttv.com.tr/gundem/profesorlerdenbombaasisorusuh75501.html
Eski istihbarat ajanı Enver Altaylı'dan Sedat Peker'e mektup74 izlenme
CHP'li İzmit Belediyesi'nden esnafa 500 TL destek!56 izlenme
Daily Telegraph: Kamyon şoförünün oğlu Erdoğan karşıtı muhalefeti ateşliyor603 izlenme
İBB Meclis Üyesi Balyalı: Araçlar meselesi kapanmış değil, daha yeni başlıyoruz137 izlenme
Murat Ongun eski İBB yönetiminin cemaatlere ne kadar kaynak aktardığını açıkladı: "800 milyon, yurtlar için bina, personel ve araç tahsisi de cabası"64 izlenme
Beş ilde orman yangını: Aydın’da yangına müdahale eden uçak suya battı38 izlenme
Melih Gökçek'e Ankapark ile ilgili bir suç duyurusu daha!86 izlenme
Yıllardır yardım ettiğimiz ülkede FETÖ özel hastane açtı, onlar da seyretti!51 izlenme
DSİ'nin İliç yanıtına sert tepki: "Gerçeğe aykırı"
CHP milletvekilliği yapmış 107 isimden Muharrem İnce'ye çağrı: "Seninle gurur duymak istiyoruz"
Gizlice kadınların görüntülerini çeken Pakistanlı göçmen bu kez İstiklal Caddesi’nde ortaya çıktı!
Türk kozmetik devi iflas etti!