Rasim Ozan Kütahyalı'dan aşağılık Anıtkabir yorumu! "Şeytan taşlamakla aynı"

39 izlenme 16 Kasım 2024
Reklamlar

Rasim Ozan Kütahyalı, Anıtkabir ziyaretlerini "şeytan taşlamaya" benzeterek dikkat çekici bir yorumda bulundu. Kütahyalı yaptığı benzetmenin ardından 'Hem dinciler kızmasın hem Atatürkçüler kızmasın' dedi.




En Son Haber'de yayınlanan programında konuşan Rasim Ozan KütahyalıAnıtkabir'e yapılan ziyaretleri "şeytan taşlama" ritüeline benzeterek dikkat çekici bir yorumda bulundu. Kütahyalı, "Dindarların psikolojisiyle Atatürkçüleri anlamak lazım. Arada dalga geçiyoruz ama belki de doğru yapmıyoruz" dedi.

"ŞEYTAN TAŞLAMA İLE ANITKABİR ZİYARETLERİ BENZER EYLEMLER"

Rasim Ozan Kütahyalı, yaptığı konuşmada, "Şeytan taşlamakla, Anıtkabir'de yapılanlar benzer eylemler. Bana dindarlar da kızmasın Atatürkçüler de" diyerek sosyal medyada tartışma başlattı.

Odatv.com

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş: Hayırsever Başkentgaz nerede? İsmail Saymaz aktardı: "Kılıçdaroğlu İmamoğlu mitinglerini doğru bulmadığını söylüyor. Kılıçdaroğlu 'Ne var yani? Benim gelmemin size ne zararı var? diyor" Motorine bir zam daha geliyor AKP'li belediye cihatçılara salon verdi ! Atatürk'ün resmi kapatıldı !