En Son Haber'de yayınlanan programında konuşan Rasim Ozan Kütahyalı, Anıtkabir'e yapılan ziyaretleri "şeytan taşlama" ritüeline benzeterek dikkat çekici bir yorumda bulundu. Kütahyalı, "Dindarların psikolojisiyle Atatürkçüleri anlamak lazım. Arada dalga geçiyoruz ama belki de doğru yapmıyoruz" dedi.
"ŞEYTAN TAŞLAMA İLE ANITKABİR ZİYARETLERİ BENZER EYLEMLER"
Rasim Ozan Kütahyalı, yaptığı konuşmada, "Şeytan taşlamakla, Anıtkabir'de yapılanlar benzer eylemler. Bana dindarlar da kızmasın Atatürkçüler de" diyerek sosyal medyada tartışma başlattı.
Odatv.com
Yolsuzluk dosyasını açıkladı! MHP ile AKP arasında Mustafa Tuna gerilimi!
Su satıldı, toprak satılıyor geriye bir tek hava kaldı!
Manavgat’tan acı haber: Alevlerin arasında kalan 2 yangın işçisi hayatını kaybetti
Flaş iddia! "Merkez Bankası'nın faiz indirimi erken seçim için yapıldı"
Enişte, yeğen, kuzen… MHP’li Belediyede akraba saltanatı!
Trump'ın yalanı bakanı panikletti
AKP’nin oy oranı düşük çıkınca ortalık karıştı! Avrasya Araştırma'nın başkanı Kemal Özkiraz ile yandaş Latif Şimşek birbirine girdi!
Bakan Bilgin'den 3. Asgari ücret artışı sorusuna yanıt: Şu anda gündemimizde yok, Aralık'ta değerlendireceğiz.
Bakan Koca Haziran ayında ülkeye geldiğini duyurmuşu: Sputnik V aşılarına ne oldu?
35 yıl sonra el değiştiren belediyede kasa boş çıktı! CHP’li başkan personel maaşını cebinden ödedi