ROK olarak da bilinen ünlü yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı, “En Son Haber” adIı YouTube kanalına konuk oldu.
Türkiye’de son zamanlarda artış gösteren yabancı düşmanlığı hakkında konuşan Rasim Ozan, çok sayıda insanın çok kontrolsüz geldiğini belirtti.

Kontrolsüz gelen göçmenlerin absorbe edilirse yararlı olabileceğini belirterek, göçmenler hakkında söylenen “demografik yapıyı bozuyorlar” iddiasının gerçek dışı olduğunu öne sürdü.
Rasim Ozan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya göreve geldikten sonra yakalanan onca yabancı mafyaya rağmen, Türkiye’de “Her taraf göçmen mafyası oldu! Öyle bir dönem yaşanamaz!” diye konuştu.

“TÜRKİYE’NİN SİYAHİ YÖNETİCİLERİ OLACAK”
Karabük Üniversitesi’nde yaşanan Afrikalı öğrenci skandalı sonrası Türkiye’de siyahi düşmanlığının arttığına dikkat çeken Rasim Ozan, devletin bu ırkçılığa karşı önlem alması gerektiğini vurguladı.
Afrikalıların artık Türkiye’nin yurttaşları olduğunu ve bunu kimsenin önleyemeyeceğini ifade etti.
Rasim Ozan ayrıca 2040’lı yıllarda Türkiye’de siyahi Bakanların, emniyet müdürlerinin, valilerin, büyükelçilerin hatta general ve subayların olacağını iddia etti.
Yeniçağ
Yandaş gazeteci İBB'yi eleştirmek isterken rezil oldu!68 izlenme
Yılbaşından sonra etiketlere zam yolda!45 izlenme
İmamoğlu'nun kızı gözyaşları ile annesine sarıldı! Babasından ayrı ilk doğum gününü Saraçhane'de kutladı19 izlenme
‘Adalet hakikaten öldü’ dedi, yurt dışına gidecek48 izlenme
Narin'in kaybolmasıyla ilgili gözaltına alınan kişi serbest bırakıldı55 izlenme
Kur'an kursunda çocuğu döverken görüntüleri çıkan şahıs tutuklandı!45 izlenme
Hatay, deprem kayıpları için yürüdü34 izlenme
Ukrayna'nın Melitopol kentinde siviller Rus askeri konvoyunun ilerlemesine izin vermedi!150 izlenme
Bir askeri alan daha yapılaşmaya açıldı!
Çorum'un Kargı ilçesinin Müftü Yardımcısı ve şoförünün bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıktı !
CHP, sansür yasasının hapis cezası öngören maddesinin iptali için AYM'ye başvurdu
Özgür Özel duyurmuştu: İBB itirafçısı Murat Kapki ifadesini geri çekti! Belgesi ortaya çıktı