Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bazı üniversitelerin rektörleri değişti. MHP'li vekil Sermet Atay, Gaziantep Üniversitesi'nin eski rektörüne ateş püskürdü.
Atay şu ifadeleri kullandı:
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Gaziantep Üniversitesi'ne Rektör olarak atanan Prof. Dr. Mesut Sait Doğan hocamıza, memleketimizin evladına yeni göreviniz hayırlı olsun diyorum. Başta Cumhurbaşkanımız ve YÖK Başkanımız ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
Üniversitemize 4 kayıp yıl yaşatan sağır efendi ve ekibine bir şehir evladı olacak hakkımı helal etmiyorum.Bu şahsın ekibinde azıcık onur varsa bulundukları görevden istifa eder ve yeni gelen ekibe kolaylık sağlar.
Şehir ve üniversite sizin yaptığınız kötülüğü hiçbir zaman unutmayacak! Yolunuz açık olmasın, sizi Allah'a havale ediyoruz. Teneke ve ekibi.
Sözcü
Ankara’da İmam Hatip krizi! Valilik yalan dedi ve yeniden inceleme başlattı!392 izlenme
AFAD açıkladı: "184 artçı depremin yaşandığı İstanbul'da risk devam ediyor"38 izlenme
AKP'li belediyelere tasarruf uğramadı! İşte ihalelerde giden para28 izlenme
Yobaz yine saldırdı! ‘Burası Müslüman bir ülke, oruç tutmak zorundasın’ diyerek kadınların üzerine yürüdü!66 izlenme
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ‘altı koruma’ sorusunu duymazdan geldi23 izlenme
Eşi için adrese teslim kadro ilanı açan rektörün yankısı devam ederken bir skandal daha!70 izlenme
Erdoğan konuşmasına beklediği alkışı alamayınca salonu fırçaladı! 'Söylemesek alkışlamayacaksınız'147 izlenme
Erdoğan konuştu dolar zirve yaptı! Ünlü ekonomist isyan etti: "Kayıtları istiyoruz!"49 izlenme
Soruşturmada flaş gelişme: Narin'in nerede katledildiği kesinleşti!
Güne yükselişle başlayan dolar 26,96 liradan işlem görüyor
İlahiyatçı şahsın hikâyesi ‘yok artık’ dedirtti! “Sivrisineklere yanıma gelirseniz otel yönetimine söylerim, sizi öldürürler dedim. Sabaha kadar bir tanesi bile gelmedi”
AKP'li başkanın 3 ayrı koltuğu ve 4 ayrı maaşı oldu!