Reyhanlı'da halk sokağa döküldü! "Ülkede mülteci istemiyoruz"

39 izlenme 02 Temmuz 2024
Reklamlar

Kayseri'de Suriyeli bir sığınmacının dün küçük çocuğu cinsel istismarda bulunmasının ardından istismarcıyı savunan Suriyelilerin çıkarttığı olaylar kenti yaşanmaz hale getirdi.



Suriye tarafından Türk bayraklarına yapılan saldırılar ve Türk tırlarının ateşe verilmesinin ardından ise gerginlik iyice arttı.

Akşam saatlerinde Suriyeli sığınmacı sayısının yüksel olan illerin başında gelen Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde yüzlerce vatandaş ellerinde bayraklarla sokağa indi.

İlçe meydanında toplanan öfkeli kalabalık 'Ülkede mülteci istemiyoruz' sloganları attı.

Tansiyonun yüksek olduğu Reyhanlı'da araçlarındaki vatandaşlar da göstericilere kornalarına basarak destek verdi.

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İsrail, Gazze'de hastane vurdu! En az 500 kişi hayatını kaybetti Ekrem İmamoğlu: 150 bine yakın ailenin 20 milyonluk faturası ödendi Sokak röportajında gençlerin durumunu öyle güzel anlattı ki: Bir sınavla memur yapılan ilkokul mezunu 'Çıkar telefonunu' diyenleri yerin dibine soktu! Felaket bir türlü bitmiyor! Bu sefer de Karabük'te orman yangını!