İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “rüşvet ve ihaleye fesat karıştırma” suçlamalarıyla tutuklandı. Hakkında yolsuzluk iddiaları olan başkanın İzmit’in Mehmet Ali Paşa Mahallesi’ndeki evi görüntülendi.
SIRADAN BİR APARTMAN DAİRESİ
Çünkü o ev ne bir villa, ne bir malikane ne de bir lüks siteydi. Sıradan bir apartman dairesindeki klasik mobilyalar, küçük bir mutfak ve girişte askıda duran günlük kıyafetler.
3 KATLI AİLE APARTMANI
Hakkında atılan iddiaların aksine belediye başkanının kayınpederine ait 3 katlı bir aile apartmanında yaşadığı ortaya çıktı.
'AKP'YE GEÇECEĞİME PAŞA PAŞA YATARIM'
Öte yandan cezaevinden çıkmak için AKP’ye geçeceği öne sürülen Fatma Hürriyet Kaplan, “AKP’ye geçeceğime paşa paşa yatarım” diyerek iddiaları kesin bir dille reddetmişti.
Sözcü
Sedat Peker'den flaş 'video' açıklaması: "Seçin bir gazeteci..."
Doğalgaz depoları hakkında kritik açıklama! "Böyle giderse sistem tıkanacak"
Erdoğan'ı çok kızdıracak yanıtlar ortaya çıktı: İkisi bir arada hiç olmamıştı
Suriyeliler kayıt dışı çalıştırılıyor
30 Ağustos Zafer Bayramı yasağına sosyal medyada tepki yağdı!
10 Kasım töreninde 'göbek atan' müdür Meclis gündeminde
Ekrem İmamoğlu'nun 300 yeni otobüs için bulduğu krediyi Erdoğan 9 aydır onaylamıyor!
Siyasi partiler Z kuşağının peşinde!
Düşük maaşı 'emeklilerin uzun yaşamasına' bağlayan SGK Başkanı görevden alındı
1.7 milyarlık ihale rüşvetçi firmaya verilmiş
AKP'li vekil il başkanını herkesin önünde böyle fırçaladı: "Korkunuz varsa evde karınızın yanına oturun"
Banka, borsa, fabrika, arsa derken şampiyon atların spermlerini de aldılar!
Buğday ithalatında tarihi rekor!
İsim vererek ‘Cambridge Analytica’ uyarısı yapmıştı, Fahrettin Altun'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt geldi