Ukrayna Acil Durumlar Servisi’nden yapılan açıklamada, “Dün Çernihiv'de meydana gelen korkunç terör saldırısında 7 kişi hayatını kaybetti. Rusya'nın şehir merkezine düzenlediği saldırı sonucu 144 kişi yaralandı. Yaralılardan 15’i çocuk ve 15’i polis memuru” denildi.
ZELENSKİ: ASKERLERİMİZ RUSYA'YA KARŞILIK VERECEK
Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, saldırıda hayatını kaybedenler arasında 6 yaşında Sofia adında bir kız çocuğunun da olduğunu belirterek, “Maalesef Çernihiv'de Rus füzesiyle 7 kişi hayatını kaybetti, ölenler arasında bir kız çocuğu da vardı, adı Sofia'ydı, 6 yaşındaydı. Yakınlarına başsağlığı diliyorum.

Aralarında 15 çocuğun da bulunduğu 144 yaralı var. Füze şehrin merkezine isabet etti. Eminim ki askerlerimiz bu terör saldırısı için Rusya'ya karşılık verecektir. Hem de somut bir şekilde” ifadelerini kullandı.
Yeniçağ
Türkiye işte bu halde... 74 yaşındaki yurttaş gözyaşlarıyla anlattı 'Parmağım kesildi, sancı içindeyim ama çalışmak zorundayım'
Fettah Tamince rüşvet iddialarının ardından konuştu: "Avukatım yaptı mı yapmadı mı bilmiyorum"
Depremin boyutu uydudan böyle görülüyor: Bazı bölgeler haritadan silindi
Güllü'nün patronundan akıllara durgunluk veren açıklama: "Kesinlikle öldürüldü"
Mahfi Eğilmez iktidarın canını sıkacak bilgileri açıkladı
Narin’in cenazesine gelen AKP’li vekil ve beraberindekiler camide ‘hatıra’ fotoğrafı çektirdi!
Çekmeköy Kışlası’nın bir bölümü TRT’ye tahsis edildi!
Hatay'ı Araplaştırmak için 100 yıl önceki Fransız planı ortaya çıktı: 100 yıl sonra Hatay'da aynı tezgâh uygulanıyor
AKP'nin 'kamuda mülakatı kaldırma' vaadini rafa kaldırmasına tepki yağıyor
Bakan Koca açıkladı: 7.909 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 2.508.988’e, can kaybı da 26.467’ye yükseldi!