SADAT Başkanı Melih Tanrıverdi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun tv100’de çıktığı programda, SADAT reklamının yayınlanmasına yönelik yaptığı açıklamada, "Kanal, Kılıçdaroğlu çıkacağı zaman bizi aradı. 'Reklam vermek ister misiniz?' dedi. Mademki kanal uygun görüyor biz de reklam verdik” dedi.
Cüneyt Özdemir’in YouTube kanalında konuşan Tanrıverdi, reklam teklifinin Kılıçdaroğlu yayını için tv100’den geldiğini söyledi.
tv100'ün Kılıçdaroğlu'nun yayını öncesi kendilerini arayarak "Reklam vermek ister misiniz?" diye sorduğunu aktaran Tanrıverdi, "Reklam verirken tabi ilk önce az önce konuştuğumuz program için. Sayın Selçuk Bayraktar’ın savunma sanayi ile söyleşisi vardı. O programı için verdik. Daha sonra kanal Sayın Kılıçdaroğlu çıkacağı zaman bizi aradı, ‘Reklam vermek ister misiniz?’ dedi" diye konuştu.
Tanrıverdi, şöyle devam etti: "Reklam portföylerine girdiğimiz için herhâlde program olduğunda haberdar ediyorlar. Bizim hedef kitlemiz değildi. Dolayısıyla mademki kanal uygun görüyor biz de reklam vermeyi uygun gördük."
NE OLMUŞTU?
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gazeteci Uğur Dündar'a konuk olduğu tv100 ekranlarında, Kılıçdaroğlu'nun paramiliter bir kuruluş olmakla suçladığı SADAT’ın reklamı verilmişti.
Tepki çeken reklamın ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan program sunucusu Uğur Dündar, ilgili bölümde bir aydır SADAT reklamının kullanıldığını, yayında 8 saniye yer aldığını ve televizyon yönetiminin müdahalesiyle kaldırıldığını söylemişti. Konuya ilişkin açıklama yapan tv100, yaşanan olayın sorumlusu olduğunu iddia ettiği reklam genel müdürü ve yayın sorumlusunu işten çıkarmıştı.
KRT
Türkiye’den ev alan iki yabancıdan biri Ortadoğulu!91 izlenme
Böyle yardım olmaz olsun! Çocuk odalarına skandal yazı!83 izlenme
Ankara'da ulaşım zammını 'Krizin faturası patronlara' diyerek protesto eden öğrencilere polis müdahale etti!51 izlenme
29 bin 77 Taşınmaz Sadece İstanbul'dan Satıldı! 4 Ülkenin Yüzölçümünden Fazla...34 izlenme
AKP'li vekiller yasaya aykırı şekilde oy kullanırken yakalandı !883 izlenme
Hızlı trenin trafiği ilahiyatçıya emanet!84 izlenme
Dönem birincisi teğmen ve 3 teğmen ifade verdi: Heyette bir tuğgeneral dört albay var26 izlenme
Narin Güran cinayetinde HTS kayıtları incelendi! Salim Güran'ın arabasındaki gizemli iki kişi ortaya çıktı71 izlenme
Boykot yapanlara 'vatan haini' demişti! Abdülkadir Özkan'ın üç yıldır vergi vermediği ortaya çıktı!
Dilipak: Coronavirüs'e karşı en iyi korunma yolu kenevir
TÜROFED Başkan Yardımcısı: "Yunanistan, Türkiye'den daha ucuz"
CHP'li vekil isyan etti: "AFAD onay vermediği için madenci kurtarma ekipleri bölgeye gidemiyor"