Sağlık Bakanlığı, corona virüsü salgını nedeniyle yaşanan yeni can kaybını, vaka ve hasta sayısını açıkladı.
Bugün 219 bin 465 test yapıldı. Semptom gösteren 673 kişiyle birlikte toplam 8 bin 426 yeni vaka tespit edildi.
CAN KAYBI ARTTI
Tabloya göre son 24 saatte 183 kişi corona virüsünden hayatını kaybetti, toplam can kaybı da 46 bin 970’e yükseldi.

YOĞUN BAKIMDA SON DURUM
Bugün iyileşen 13 bin 102 kişiyle birlikte toplam iyileşen hasta sayısı 5 milyon 70 bin 815’e yükseldi.
Toplam hastalarda zatürre oranının yüzde 3.1, toplam ağır hasta sayısının ise bin 504 olduğu açıklandı.
Türkiye genelinde yatak doluluk oranı yüzde 49.1, erişkin yoğun bakım doluluk oranı yüzde 61.9 ve ventilatör doluluk oranı yüzde 29.9 olarak duyuruldu.
DÜN 166 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ
Sağlık Bakanlığı'nın 26 Mayıs verilerine göre, 221 bin 214 test yapılırken semptom gösteren 681 hastayla birlikte 8 bin 738 yeni vaka tespit edilmişti. 166 kişi hayatını kaybederken 12 bin 205 kişi de sağlığına kavuşmuştu.

Wikipedia'da İmamoğlu 'eski İBB Başkanı' olarak yer aldı, sosyal medyada tepki yağdı!29 izlenme
Yeni Akit’ten bir skandal daha! Mahir Polat’ı yine hedef aldılar32 izlenme
Kılıçdaroğlu: "İki yıl içerisinde Suriyelileri Suriye'ye göndereceğiz"39 izlenme
Aile hekimleri iş bırakıyor: Sağlık sistemi 2 gün boyunca kilitlenecek44 izlenme
Halil Falyalı cinayeti davasının sanığından Süleyman Soylu hakkında olay iddia! Ankara’nın gündemine bomba gibi düşecek38 izlenme
Erdoğan'ın yüzde 65 oy aldığı Samsun'da pazara çıkan isyan ediyor: "İktidarın pahalılıktan haberi yok"31 izlenme
Bahçeli'den erken seçim açıklaması: "Yalan ve yaygara"31 izlenme
Gerçek Türkiye ! İŞKUR önünde çay satan işsiz babanın gözyaşları 'Kızım 'baba evde ekmek yok' dedi !'167 izlenme
Hollanda kendi gençleri iş bulamadığı için yabancı öğrenci sayısını sınırlayacak
AKP'li belediye 1 milyon liralık geziyi savundu! 'Fiyat çok uygun bence'
KKTC'de oy işlemi devam ederken Ersin Tatar'a soruşturma!
Mansur Yavaş dediğini yaptı! 200 günde 251 milyon TL tasarruf...