Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin günlük COVID19 tablosunu açıkladı. 26 Nisan Salı gününe ait verilere göre, 132 bin 633 test yapıldı.
YENİ VAKA SAYISI 2 BİN 500 CİVARINDA
Güncel verilere göre, 2 bin 511 yeni vaka tespit edilirken 14 kişi hayatını kaybetti. Öte yandan son 24 saatte 14 bin 425 kişi sağlığına kavuştu.
AŞILAMADA SON DURUM
18 yaş ve üzeri nüfusun aşılanması verilerinde 1’inci doz Türkiye ortalaması yüzde 93.14, 2’nci doz ortalaması yüzde 85.43 olarak belirlendi. Ayrıca 1’inci dozda 57 milyon 814 bin 672, 2’nci dozda 53 milyon 29 bin 128 ve 3’üncü dozda 27 milyon 738 bin 522 olmak üzere 147 milyon 455 bin 844 aşı uygulandı.

En az 2 doz aşı olan kişi sayısı en yüksek iller; Osmaniye, Ordu, Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Manisa ve Zonguldak olurken, 2 doz aşı yapılan kişi sayısı en düşük iller ise Şanlıurfa, Batman, Siirt, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Mardin, Bitlis, Ağrı ve Elazığ oldu.
DÜN 15 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ
Bakanlığın açıkladığı 25 Nisan Pazartesi gününe ait verilere göre, 2 bin 604 vaka tespit edilirken 15 kişi hayatını kaybetmişti. Dün, 134 bin 346 test yapılmış ve 18 bin 573 kişi iyileşmişti.

Sözcü
Ücretsiz maske dağıtan Bartın Halkevleri Başkanı gözaltına alındı!279 izlenme
Herkesin merak ettiği soruyu Bakan Tunç yanıtladı! Dilan Polat nasıl tahliye edildi?37 izlenme
Bakan Tekin'den laiklik bildirisini imzalayanlara dava20 izlenme
Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan: "ABD’deki mahkemede anlaşma zemini aranıyor"86 izlenme
Milyonlarca kişi artık yüzde 50 zamlı ödeyecek: Sadece yatı olanlar kurtuldu15 izlenme
1 yıl önce yapılan ve bakıma alınan yol, daha açılışı yapılmadan tekrar çöktü !504 izlenme
Kartalkaya davasında 5. gün! Mahkeme başkanından sert uyarı: "Düzeni bozanı tutuklarım"22 izlenme
AKP'li Çelik: İYİ Parti yöneticilerinin göstermiş olduğu tutumu değerli buluyoruz28 izlenme
CHP’den mazbata açıklaması: Yarın alıyoruz!
O markadan tepki çeken karar: Boykot çağrısı yaptı işten çıkarıldı!
Ukrayna'nın Mariupol ve Okhtyrka kentlerine Rus saldırıları devam ediyor!
İktidarın 'sosyal medya düzenlemesine' CHP'den tepki! "AKP kara geçmişini silmeye çalışıyor"