Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin günlük COVID19 tablosunu açıkladı. 3 Nisan’a ait verilere göre, 211 bin 68 test yapıldı.
Güncel verilere göre, 9 bin 21 yeni vaka tespit edilirken 38 kişi hayatını kaybetti. Öte yandan son bir günde 10 bin 312 kişi sağlığına kavuştu.

AŞILAMADA İLK SIRADA HANGİ ŞEHİR VAR?
Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en çok aşılamanın gerçekleştirildiği Osmaniye’yi, Ordu, Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Manisa ve Zonguldak takip etti.
EN DÜŞÜK AŞILAMA ŞANLIURFA'DA
Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en az aşılamanın gerçekleştirildiği Şanlıurfa'yı sırasıyla Batman, Siirt, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Mardin, Bitlis, Ağrı ve Elazığ takip etti.
DÜN VAKA VE VEFAT SAYISI KAÇTI?
Bakanlığın 2 Nisan verilerine göre, dün 242 bin 186 test yapılmıştı. Dün, 11 bin 783 vaka tespit edilirken, 41 kişi hayatını kaybetmiş ve 13 bin 421 kişi sağlığına kavuşmuştu.

Sahte zemzem suyuyla 5 ayda 90 milyon topladı20 izlenme
Belediye başkanı, tasarruf yapan işçilere 4 yıllık ikramiyelerini ödedi!180 izlenme
AKP döneminde 22 milyon lira ödenen yazılım 'sahte' çıkmış!20 izlenme
Erdoğan'a "Hitler bıyığı" çizdiği için tutuklanan liseli genç tahliye edildi27 izlenme
İddia: Erkan seçim öncesi İYİ Parti’ye CV göndermiş ama kabul görmemiş26 izlenme
Cinnet getiren polis, karısını ve kızını silahla öldürüp intihar etti26 izlenme
EPDK Aralık ayı elektrik faturaları için inceleme başlattı!37 izlenme
Binali Yıldırım'ın çocuklarının yeni işi: Zeytin!38 izlenme