Sağlık Bakanlığı’nın 20 Ocak’ta “geleneksel ve tamamlayıcı tıp konulu” belgesel hazırlatmak için 1 milyon 300 bin TL harcadığı ortaya çıktı.
Birgün’den İsmail Arı’nın haberine göre, Sağlık Bakanlığı’na bağlı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü, “Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Konulu Prodüksiyon Danışmanlık Hizmet Alımı” adı altında ihale yaptı. İhaleyi Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Talha Geredeli’nin MTG Medya isimli şirketi kazandı ve Sağlık Bakanlığı ile şirket arasında 20 Ocak’ta “1 milyon 300 bin TL’lik” sözleşme imzalandı.
İhale dosyasında “belgeselin geleneksel ve tamamlayıcı tıp konusunda toplumda farkındalık oluşturmak ve bilgilendirme yapmak için akılda kalıcı, dikkat çekici, görselliği ve senaryosu ile özgün nitelikte” olması gerektiği belirtildi. Sağlık Bakanlığı’nın 1 milyon 300 bin TL ödediği 13 bölümlük belgeselin her bir bölümü ortalama 100 bin TL’ye mal oldu. Belgesel, 1320 dakikalık bölümlerden oluşacak.
https://www.abcgazetesi.com/saglikbakanligindangelenekseltipbelgesinebirmilyonliraihalemusiada94152
ANKAPARK’ı gezen vatandaşlardan tepki! "Bizim paramızla rezil etmişler"49 izlenme
İhsan Eliaçık'a 'Erdoğan'a hakaret'ten hapis cezası!97 izlenme
Tekirdağ’da kaymakamlık tarafından açılan kadroya KPSS’den en düşük puan alan kişi alındı!59 izlenme
Geçmeyen her araç için 37.8 dolar garanti verilen Osmangazi Köprüsü'ne Hazine ilk 6 ay için 1 milyar 750 milyon lira ödeme yapacak!91 izlenme
Bankalar Mart ayında 63,25 milyar lira kâr etti48 izlenme
Sabah yazarı yazdı: AK Parti darmadağın!3559 izlenme
Özgür Özel'den şoke eden Bakan Yerlikaya iddiası26 izlenme
Akit yazarı Karahasanoğlu'ndan İmamoğlu'na 'cezaevi' tehdidi31 izlenme
Erdoğan, Bahçeli, Hulusi Akar ve Hakan Fidan 'Sedat Peker'in iddiaları hakkında neden sessiz kalıyor?
Füze saldırılarının ardından İran'dan dikkat çeken açıklama: "İsrail’in hava sahası savunmasız, sonraki adımların zamanı geldi"
Türkiye borçları yüzünden ilaç bulmakta sıkıntı çekecek!
İçkili yer açabilmek için kolluktan izin alma şartı geliyor: Amaç sürekli yasak!