Samsun'da gericiler daire kapılarını çalıp, yatsı namazından sonra yapacakları 'sohbet'e çağırıyor !

292 izlenme 14 Kasım 2017
Reklamlar

Samsun'un Atakum ilçesinde sarıklı ve cübbeli gerici bir grubun apartmanlara girip daire kapılarını tek tek çalarak apartman sakinlerini yatsı namazından sonra yapacakları 'sohbet'e çağırdıkları bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, 'Allah için sohbete' diyerek mahallede dolaşan cübbeli ve sarıklı kişiler halkın tepkisiyle karşılaştı. Mahallelinin tepkisi üzerine olay yerine gelen polisler çevreyi rahatsız eden bu gruba sadece kimlik kontrolü yaparak serbest bıraktı. Halkın, bu kişilerin serbest bırakılmasına tepki göstermesi üzerine polis, bu grubun valilikten izinli olduğunu, şikayet varsa karakola gitmelerini söyledi.

Daha sonra sarıklı ve cübbeli grup mahalledeki camiye girerek uzaklaştı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

23 yıllık iktidar son mu buluyor? AKP'nin kalesi Trabzon'da 'hükümet istifa' sesleri Köylüler isyan etti! "Tohumu 5 TL, 2 liraya satamıyoruz!" Yeni Türkiye'nin rezilliğini özetleyen en güzel video ! Erdoğan'ın iddiasına en ağır darbe AKP'li isimden geldi