Olay İstanbul Eyüpsultan Devlet Hastanesi'nde yaşandı. Annesini bacak ağrısıyla doktora götüren kadın, doktorun bacak ağrısı için ağrı kesici yapıp göndermek istemesi üzerine, doktorların vatandaşla ilgilenmediğini savunarak hakaretlerde bulundu.
"SAĞLIK ÇALIŞANLARI NEDEN DÖVÜLÜYOR ÇOK İYİ ANLADIM"
Vatandaş; "Kendini doktor sanan gerzekle tartıştım, bazı sağlık çalışanları neden dövülüyor çok iyi anladım. Eyüpsultan Hastanesi'nde çalışan varsa bana ulaşsın o doktoru bulmam lazım, bu gerzeğin diploması elinden alınmalı." diyerek tehditler savurdu. Paylaşılan video büyük tepki topladı.
DOKTORLARDAN BÜYÜK TEPKİ
Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Bengi Başer Twitter hesabından yaptığı paylaşımda; "Şunun seviyesine, terbiyesizliğine, hadsizliğine bakar mısınız! Annesinin bacağında 4 gündür ağrı varmış ve acile gidiyor edep yoksunu! Gerçek acil vakaların hakkını yediği yetmiyormuş gibi tüm basitliği ile bir hekime hakaret ediyor! Hekimleri bunlara yem edenler utanmalı" dedi.

Yeniçağ
Öğrencilerin 'İkbal ve Ayşenur' eylemine polis engeli! Gözyaşları içinde isyan etti: 'Ben bu vatanın evladı değil miyim?'
Erdoğan’ın İBB döneminde aldığı maaşların belgesi çıktı
Atatürk Orman Çiftliği arazisinde yeniden tarım başladı!
Böyle vicdansızlık görülmedi... Elinde getirdiği kutuya yanıcı madde koydu, sokaktaki kedi yuvalarını yaktı!
Türkiye'de eğitim işte bu hale geldi !
Böyle vicdansızlık görülmedi! 66 kişinin ölmesi kayak keyfine engel olmadı
Meclis'teki bütçe maratonunda Kılıçdaroğlu fırtınası: "Bu korkuyla devlet yönetilmez!"
AKP kalıcı konut ihalelerini seçtiği müteahhitlere ‘milyar milyar’ dağıtıyor
Skandal "İGDAŞ personeli Yıldırım'a oy istiyor" iddiası: İGDAŞ ziyaretleri doğruladı, 'periyodik empati ziyareti' dedi!
AKP'li belediyenin inşaatı açıklanmayan bir sebepten durdu, yeniden yapılan ihalede maliyet 2 katına çıktı!