CHP, AKP Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam hakkında sağlık çalışanlarına yönelik sözleri nedeniyle suç duyurusunda bulundu.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeliha Aksaz Şahbaz ve milletvekilleri Kayıhan Pala, Aylin Yaman, Eylem Ertuğ Ertuğrul ile Murat Çan, sağlık çalışanlarına yönelik sözleri nedeniyle Ahmet Gökhan Sarıçam hakkında; 'Tehdit', 'Halk arasında korku ve panik yaratma amacıyla tehdit', 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama suçu' ile 'Kanunlara uymamaya tahrik' suçlarından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.
CHP'li Şahbaz, suç duyurusu dilekçesini verdikten sonra adliyesi önünde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Cana kast düzeyinde hedef gösteren bu kelimeler, bu cümleler bir milletvekilinin ağzına yakışmamaktadır. Bu sözler toplumda kin, nefret ve düşmanlığı besleyen sözlerdir. Onun için bugün burada suç duyurusunda bulunduk. Sağlıkta şiddeti çözmesi gereken iktidar milletvekilinin bu şekilde konuşmasını da halkımızın vicdanına havale ediyoruz" dedi.
Nefes
İmamoğlu’dan Erdoğan’ın sözlerine yanıt!109 izlenme
Yunus Emre Vakfı’ndaki vurgun: Soygunun boyutu milyonlarca lira!38 izlenme
‘Nasıl para kazanacağım’ diyen esnafa kaymakamdan şok cevap! 'Uyuşturucu satarak da para kazanırsın!'168 izlenme
Maydonoz Döner'in FETÖ'ye çalıştığı belgelendi: 220 milyonluk işlem yapılmış!51 izlenme
Doğal gaza yüzde 15 daha zam geldi!48 izlenme
İmamoğlu ile ilgili çarpıcı gerçeği İYİ Partili Koray Aydın açıkladı256 izlenme
Akademik kadro başvurusunda Diyanet şartı!74 izlenme
Bloomberg paylaştı, ortalık karıştı! Türkiye'ye gelen 1.4 milyon doz Pfizer aşısına ne oldu?96 izlenme
"Haydarpaşa ve Sirkeci gar ihalesi şaibeli"
Türkiye'nin özeti ikinci el dükkânları... Yurttaş eşyalarını satmaya başladı, spotçu kirasını dahi ödeyemiyor!
İstanbul'da binlerce kişi yeniden dolandırıldı!
Nebati’ye statta büyük şok! Tribünler “Meclis'te Hizbullah istemiyoruz” diye inledi!