Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi’nde terzilik yapan Mustafa Yılmaz’ın aynı zamanda dükkanında sahte içki üreterek sattığı ileri sürüldü.
Mustafa Yılmaz ve beraberindeki 5 kişi 22 Ekim Cumartesi günü Gaziosmapaşa Merkez Mahallesi’nde bulunan metruk binaya gittiği belirtildi.
Burada yemek masasında oturup sohbet eden 6 kişi Terzi’nin ürettiği sahte içkiden içtikten sonra evlerine gitti. Bir süre sonra 2 kardeş ve arkadaşları fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİLER
Mustafa Yılmaz, Kasım Yılmaz ve Tuncer Alağan kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti. Polis ekipleri ise sahte içkiden içtiği tespit ettiği,
Bülent A., Sezgin Y. ve Mehmet Emin T. ile görüştü. Arkadaşlarının hayatını kaybettiğini öğrenen Bülent A., Sezgin Y. ve Mehmet Emin T. hastaneye gitti.
İKİ KİŞİ DE GÖRME YETİSİNİ KAYBETTİ
Bir süre sonra ise Bülent A. ve Sezgin Y.’nin görme yetilerini kaybetti. Mehmet Emin T. ise yoğun bakımdaki tedavisinin ardından hastaneden taburcu oldu.
Mustafa Yılmaz’ a ait terzi dükkanında arama yapan polis ekipleri içeride çok sayıda satışa hazır halde plastik şişe ve cam şişe içerisinde sahte içki ele geçirdi.
22 Ekim Cumartesi günü gerçekleşen olay ise yeni ortaya çıktı.
“KAÇAK ALKOLDEN BAHSEDİYORLAR”
Esnafı Şener Baş, “Bizim de duyduğumuz terzi rahmetli olmuş. Kardeşi rahmetli olmuş. Kaçak içkiden bahsediyorlar. Birkaç kişinin rahmetli olduğu, bir iki kişinin kör olduğunu duyduk ama tam olarak nedir bilmiyoruz. Söylenenler bunlar. Kaçak içkiden olduğunu söylüyorlar ama üretim yeri terzinin olduğu yer mi başka yer mi bilmiyoruz” dedi.
DHA
Ciroda yabancı payı arttı: Tütün ilk sırada15 izlenme
İçişleri Bakanlığı’ndan Ekrem İmamoğlu kararı45 izlenme
İliç'teki altın madeninin lisansı iptal edildi25 izlenme
Emniyet ve Jandarma, Canan Kaftancoğlu hakkında suç duyurusunda bulunacak37 izlenme
Kadınları hedef alan imama soruşturma açtırmayan savcı için harekete geçildi!36 izlenme
Teğmen Ebru Eroğlu'nun tarihi savunması ortaya çıktı! "Buradaysam Atatürk'ün sayesinde"18 izlenme
Yurttaşın parasını garanti ödemeler için ipotek ettiler14 izlenme
Geri dönüşümü anlattı açığa alındı!389 izlenme