Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi’nde terzilik yapan Mustafa Yılmaz’ın aynı zamanda dükkanında sahte içki üreterek sattığı ileri sürüldü.
Mustafa Yılmaz ve beraberindeki 5 kişi 22 Ekim Cumartesi günü Gaziosmapaşa Merkez Mahallesi’nde bulunan metruk binaya gittiği belirtildi.
Burada yemek masasında oturup sohbet eden 6 kişi Terzi’nin ürettiği sahte içkiden içtikten sonra evlerine gitti. Bir süre sonra 2 kardeş ve arkadaşları fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİLER
Mustafa Yılmaz, Kasım Yılmaz ve Tuncer Alağan kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti. Polis ekipleri ise sahte içkiden içtiği tespit ettiği,
Bülent A., Sezgin Y. ve Mehmet Emin T. ile görüştü. Arkadaşlarının hayatını kaybettiğini öğrenen Bülent A., Sezgin Y. ve Mehmet Emin T. hastaneye gitti.
İKİ KİŞİ DE GÖRME YETİSİNİ KAYBETTİ
Bir süre sonra ise Bülent A. ve Sezgin Y.’nin görme yetilerini kaybetti. Mehmet Emin T. ise yoğun bakımdaki tedavisinin ardından hastaneden taburcu oldu.
Mustafa Yılmaz’ a ait terzi dükkanında arama yapan polis ekipleri içeride çok sayıda satışa hazır halde plastik şişe ve cam şişe içerisinde sahte içki ele geçirdi.
22 Ekim Cumartesi günü gerçekleşen olay ise yeni ortaya çıktı.
“KAÇAK ALKOLDEN BAHSEDİYORLAR”
Esnafı Şener Baş, “Bizim de duyduğumuz terzi rahmetli olmuş. Kardeşi rahmetli olmuş. Kaçak içkiden bahsediyorlar. Birkaç kişinin rahmetli olduğu, bir iki kişinin kör olduğunu duyduk ama tam olarak nedir bilmiyoruz. Söylenenler bunlar. Kaçak içkiden olduğunu söylüyorlar ama üretim yeri terzinin olduğu yer mi başka yer mi bilmiyoruz” dedi.
DHA
Malatya’da sandık başında kan aktı: İki kişi hayatını kaybetti112 izlenme
“Beni taciz ediyor laf atıyor” diyen kadını korumak isterken öldürüldü! Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı54 izlenme
9 milyon kişi yılbaşından itibaren devlet hastanelerinden sağlık hizmeti alamayacak35 izlenme
Otobüste genç kadını taciz ettiği iddia edilen Suriye uyruklu kişiye meydan dayağı!55 izlenme
Bir asker daha isyan etti ! 'Katilleri saldınız, tecavüzcüleri saldınız, bizi niye salmıyorsunuz ?'211 izlenme
Krizin ortasında şatafat: AKP'li belediye başkanları düğünde para saçtı!32 izlenme
Evler milyarlık vergi milyonluk23 izlenme
ABD ziyaretinden sonra ilk anket! İstanbul, Ankara ve İzmir'den çok konuşulacak sonuçlar27 izlenme