TGRT'de yayımlanan programa konuk olan Cem Küçük ve eski AKP Milletvekili Şamil Tayyar arasında İBB davası tartışması çıktı. Küçük, İBB iddianamesinin büyük ölçüde yazıldığından bahsederek, "Türkiye'de gördüğüm yolsuzluk dosyaları böyle çetrefilli değil. Bu dosyadan çok kolay kurtulacaklarını sanmıyorum. Ben MASAK ve BDDK raporlarına bakıyorum" dedi.
Küçük'ün bu sözlerine tepki gösteren Şamil Tayyar, "Burası bir mahkeme değil, Cem Küçük de mahkeme başkanı değil. Sen burada hüküm veriyorsun. BDDK ve MASAK raporlarını okudum. Yanlış bilgi veriyorsun. 66 milyar diyorsun, raporda yazıyor 20 milyarı eski borçlara ödenmiş diyor. Bunu söylemiyorsun" dedi.
TELE1
Türkiye’de bazı işletmelere yönelik protestolar sürerken, umre ziyaretçileri Kabe’nin yanındaki McDonalds’tan alışveriş yapmaya devam ediyor
Parti devleti fotoğrafı: Vali, AKP’lilere şoförlük yaptı
Sofraların vazgeçilmeziydi, gel de bu zamdan sonra sofraya koy!
Bakan Koca verileri açıkladı: Hasta sayısı 494.351'e, can kaybı 13.558’e yükseldi!
Burası Afganistan değil İstanbul Eminönü! Bunlar İstanbul'a nasıl böyle rahatça gelebiliyor?
DİSK: "TES, kıdem tazminatı için büyük bir tehlike"
Ekrem İmamoğlu ikinci yolsuzluk dosyasını açtı!
Erzincan İliç maden ocağı göçüğünde öfkelendiren gerçek: Felaket göz göre göre gelmiş!
CHP’li Kanko’dan ‘kaynak aktarımı’ tepkisi: "PTT Varlık Fonu'na geçmesinden beri 13 milyar lira zarar etti"
Gazeteci Gündoğdu okullarda Ülkü Ocakları'nın yuvalanmasını anlattı, ülkücülerin hedefi oldu: 'Uzatırsam beni vururlar'