500 TL aile sosyal destek yardımını alabilmek için Şanlıurfa'nın Emniyet ve Sarayönü Merkez Şubesi önünde toplanan yüzlerce kişi uzun kuyruklar oluşturdu.

KAVURUCU SICAKTA KUYRUĞA GİRDİLER
Zaman zaman 50 dereceye kadar çıkan kavurucu havaya rağmen yardım alabilmek için PTT binalarının önünde toplanan vatandaşlar arasında izdiham ve tartışmalar yaşandı.

Bu arada, PTT'nin öğlen tatilinde dağıtıma ara vermesi, saatlerce sırada bekleyen vatandaşların tepkisine neden oldu.
İSYAN ETTİLER
Vatandaşlar, “Bu dağıtımın yapılacağı günler öncesinden belliydi. Neden gerekle ayarlamalar yapılmadı? Neden kavurucu sıcak altında bizi 1.5 saat fazladan beklettiler?” diye yakındı.
Sözcü
Son dakika! ABD'de enflasyon Eylül'de yıllık bazda yüzde 8,2 artarak beklentileri aştı
Mahkemelerdeki icra dosya sayısı rekor kırıyor!
Eski TAİK Başkanı Ekim Aytekin'den çarpıcı iddialar "Sezgin Baran Korkmaz'ın, TAİK'e üyeliği için bir siyasi referans oldu"
İSKİ Genel Müdürü kendisini tehdit eden şahısların şikâyetiyle gözaltına alınmış
Çay fiyatı açıklandı
Benzin ve motorine yine zam geliyor
Santorini'de art arda meydana gelen depremler, deniz altında yaşanan deprem anını yeniden gündeme getirdi
Burgazada Madam Martha Koyu kiralama yoluyla özel kişilere devredilecek!
Uluslararası Ceza Mahkemesi, Ukrayna’ya soruşturma ekibi gönderdi
Aytun Çıray’dan Kıbrıs’la ilgili vahim iddia!
Filistin'e destek yürüyüşünde 'Katil Zim, katil Maersk' pankartı açmak isteyenlere gözaltı!
Fatih Altaylı'nın YouTube kanalına erişim engeli kararına avukatından ilk açıklama: "Şaşkınlık içindeyiz"
Kazdağlarını kurtarmak için ikinci seferberlik!
Ersin Tatar'dan İmamoğlu'nun diploması sorusuna şaşırtan cevap: "Benim de başımı ağrıtacaksınız"