Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, 14 yaşındaki erkek çocuğunu evinde taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan kamu kurumunda memurluk yapan S.Y. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Olay, dün gece Gülabibey Mahallesinde meydana geldi. İlçedeki bir kamu kurumunda memur olan S. Y.'nun evine küçük yaşta bir çocuğun girmesi, mahalle sakinlerini şüphelendirdi.
Mahalle sakini bir grup, çocuğun tacize uğrayabileceğini düşünerek S.Y'nun evini bastı. Girdikleri evde küçük çocuğu taciz ettiği düşünülen S.Y'nu tekme tokat döven mahalleli, bu kişinin otomobilini de ateşe vererek yaktı.
İhbar üzerine gelen polisler tarafından gözaltına alınan S.Y, sorgulamasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Öte yandan tacize uğradığı iddia edilen M.S. isimli çocuk ise devlet korumasına alındı.
http://www.yurtgazetesi.com.tr/turkiye/sanliurfadamemurdanerkekcocugacinselistismarh100261.html
Mekke'de 'Filistin' ve 'Gazze' kelimelerini kullanan Türk imam ayağından kelepçelendi45 izlenme
AB vizesi alamayan rotayı Dubai'ye kırdı20 izlenme
Çay içmek lüks oldu: 1 bardak çay fiyatı, 1 litre benzinle aynı oldu!40 izlenme
SGK borcu bu enkaz yığınını akıllara getirdi: Batırılan para SGK alacağının tam 5 katı!26 izlenme
CHP’nin engellenen boykot sitesi yeniden yayında18 izlenme
Aspartam gelecek nesilleri tehdit ediyor25 izlenme
THY’de alkol kısıtlaması: Rakı, cin ve votka tamamen kaldırıldı!270 izlenme
Brunson'ın 6 ay daha yatması gerekiyormuş!136 izlenme
Bakan Koca “Bu son derece önemli” diyerek duyurdu: İlk defa düştü
İş bırakan öğretmenlere polis müdahalesi!
Yumurta tane ile satılır oldu! "Ekmekle yarışıyor. Bu işin sonu iyi değil"
CHP’li Akın elektrikteki oyunu ortaya çıkardı: "Belediyelerden tırpanlanan para dağıtım şirketlerine gitti"