Home
09 Kasım 2023 ( 22 izlenme )
Reklamlar

Saraçhane'de düzenlenen İmamoğlu'nun mitinginde mahşeri kalabalık

Saraçhane'de düzenlenen İmamoğlu'nun mitinginde mahşeri kalabalık.

YSK üyelerine hakaretten 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün İstanbulluları Saraçhane'ye davet etti. 6'lı masa liderlerinin de katıldığı Millet İradesinden Vazgeçmiyor mitingine yoğun katılım oldu. 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu liderliğindeki Altılı masa liderleri, İstanbul 7'nci Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi'nin İstanbul Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verdiği cezanın ardından Saraçhane Meydanı'nda toplandı.

MİTİNG İMAMOĞLU'NUN KONUŞMASI İLE BAŞLADI
İmamoğlu'nun konuşmasıyla başlayan program 6. lı masadaki liderlerin konuşmalarıyla devam etti. Mahkemenin İmamoğlu'nun tutuklanmasına tepki gösteren muhalefet liderleri, hem İBB başkanına hem de hükümete sert sözler sarf etti.
MAHŞERİ BİR KALABALIK VARDI
İmamoğlu dün yaptığı çağrı sonrası İstanbulluları Saraçhane'ye davet etmişti. İBB Başkanı İmamoğlu ve parti liderlerinin konuşma yaptığı mitinge çok sayıda vatandaş mahşeri bir kalabalık oluşturarak eşlik etti.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

MEB'den yeni skandal: Cumhuriyet'in ilk yılları baskı, AKP rahatlık dönemi İktidarın TÜSİAD politikası da değişiyor: Erdoğan tam bir yıl önce bugün kapıları kapatmıştı, Mehmet Şimşek yarın görüşecek Şahan Gökbakar'dan konser iptallerine hodri meydan! İmamoğlu'ndan AKP'ye LGS tepkisi: "Sizin döneminizde hiç çalınmamış gibi konuşuyorsunuz"