T.C. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, sosyal medya hesabı üzerinden standup gösterisindeki şakaları nedeniyle tutuklanan Deniz Göktaş için bir paylaşım yaptı.
Saral, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
"Kıytırık bir sözde komedyenin günlerce bu ülkenin gündemini işgal etmesi, Türkiye adına zuldür. Bu milletin konuşacağı mesele; üç beş provokatif söz değil, Türkiye’nin yükselen vizyonu, bölgesel liderliği ve uluslararası arenadaki güçlü konumudur. Büyük devletler, kıytırık figürlerin değil; büyük hedeflerin peşinden yürür!"

Tutuklanmasının ardından Metris Cezaevi'ne gönderilen Göktaş'ın buradaki işlemleri tamamlandı. Deniz Göktaş, işlemlerin ardından Tekirdağ'ın Çorlu ilçesindeki Karatepe F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi'ne sevk edildi.
Muhalefetin kazandığı belediyelerde büyük tedirginlik! Belediyelerin 12 milyarını AKP dağıtacak!159 izlenme
Dışarıya satılıyor ama içerisi alamıyor: Bakan Pakdemirli, tarım ürünü ihracatının arttığını açıkladı!95 izlenme
Özgür Çelik Silivri için çağrı yapmıştı: "CHP ile değil milletle karşı karşıya geliyorlar"23 izlenme
Cübbeli Ahmet, 6 yaşındaki kızını evlendiren tarikat liderini öve öve bitirememiş!89 izlenme
RTÜK'te boş koltuk krizi! İYİ Parti'ye mi geçecek?41 izlenme
AKP’de şok! Zehir zemberek sözlerle istifa etti!90 izlenme
Feyza Altun adli kontrolle serbest bırakıldı savcılıktan jet itiraz geldi40 izlenme
Esnaftan Erdoğan'a yardım yanıtı '750 lira verseniz ne olur vermeseniz ne olur?'114 izlenme
Bu kafayla memleket yönetiyorlar: Bakan koltukları işgal altında
İftar sofraları zamlı kurulacak
CHP'li Yavuzyılmaz: "AKP bir yandan kamu işletmesi kâr eden Çayırhan Termik Santrali'ni satmaya çalışıyor. Diğer yandan buradan elde edilecek geliri özel elektrik şirketlerine teşvik olarak dağıtıyor"
İflaslar rekora koştu kepenkler iniyor