Cumhurbaşkanı eski yardımcısı, TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı ve AKP Ankara Milletvekili Fuat Oktay’ın eski eşi Bedriye Şahinbaş, CHP’ye katıldı. Ziraat Mühendisi olan Şahinbaş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret etti. Özel, Şahinbaş’a parti rozeti taktı. SÖZCÜ’ye konuşan Şahinbaş, “Ben Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetin kadınıyım, dedem de CHP’liydi, ben de dede ocağındayım” dedi.
Şahinbaş’a rozet takma töreni TBMM’deki makam odasında yapıldı. Törende, CHP Yozgat İl Başkanı Abdullah Yaşar ile ‘Turpunan, şalgamınan devlet yönetilmez’ sözleriyle bütün Türkiye’nin tanıdığı çiftçi Abdullah Ceylan’da yer aldı. Özel, Şahinbaş’a rozetini takarken “İsminizi duydum, onore olduk. Bizim için değişim ve dönüşümün simgesisiniz ” dedi.
Şahinbaş da SÖZCÜ’ye şunları söyledi: “Benim dedem subaydı ve CHP’liydi. Ben de artık dede ocağındayım. Hakkın, hukukun, adaletin olmadığı yerde umut olmaz.

Fuat Oktay, sonradan evlendiği 2. eşi Hümeyra Şahin ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan ve
eşi Emine Erdoğan’ı ziyaretinde.
GENÇLER UMUTSUZ
Gençler umutsuz. Yıllarca çiftçilere hizmet ettim, üretim yoksa umut olmaz, refah olmaz. Ben kendi ayakları üzerinde duran bir Cumhuriyet kadınıyım, anneyim, üç çocuğum var. Atatürk sayesinde kurulan cumhuriyetin yetiştirdiği bir mühendisim. Doğru yerde, dede ocağındayım. Çocukluğumdan beri idollerim Latife Hanım, Satı Kadın ve Süyümbike’dir.” (Kazan Hanlığını yöneten Tatar Sultan)
Fuat Oktay ilk eşinden ayrılmış ve 2022 yılında Cumhurbaşkanlığı KültürSanat Politikaları Kurulu Üyesi ve Cumhurbaşkanı Danışmanı Hümeyra Şahin ile 2. evliliğini yapmıştı.
Sözcü
Antalya Valiliği ve Akdeniz Üniversitesi KYK yurtlarındaki intihar iddialarını doğruladı86 izlenme
Vahap Seçer: "Biz bu ihaleyi yaptığımızda Euro 9 TL idi, şimdi Euro 18 TL! Zararı siz hesaplayın"47 izlenme
Ev sahipleri ve kiracılar için yeni dönem: Artık tek zam yok33 izlenme
İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne 'talimat' gibi yazı: Haydi öğretmenler camiye197 izlenme
60 yaşındaki adam 'Kediler için et vereyim' yalanıyla küçük kızı evine alıp taciz etti!54 izlenme
TİM Başkanlığı seçimlerini Mustafa Gültepe kazandı55 izlenme
Yurttaşın cebindeki para ‘Propoganda Bakanlığı’na!52 izlenme
Kahramanmaraş'taki katliamın ardından Ayser Çalık Ortaokulu kapatılıyor!36 izlenme
AKP'li belediyeden isyan ettiren karar
Fon skandalına adı karışan AKP'li Hayati Yazıcı'nın oğlunun ortağı intihar etti
Eğitimde kriz MEB’de lüks: 3 günlük toplantı için 4.2 milyon lira harcandı
Dava dördüncü gününde... Sinan Ateş'in annesi anlatırken fenalaştı: 'Bahçeli'ye söyle' dedim...