İş İnsanı Hamdi Akın, İBB'ye yönelik yolsuzluk iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında ifade verdi. İfadenin detayları da ortaya çıktı. Ekrem İmamoğlu için "suç örgütü lideri" tanımlaması yapıldı.
Akın'a, Boğaziçi öngörünüm bölgesindeki konutu ve Fenerbahçe'nin arazileriyle ilgili sorular yöneltildi. İtirafçı ifadelerinde "Hamdi Akın'ın işlerini İBB'de Ertan Yıldız takip eder, Bodrum'da Hamdi Akın'ın dairesinde kalır" ifadesi soruldu. Akın cevaben gerçeği yansıtmadığını, Ertan Yıldız'ın Bodrum'da kaldığı mekanın otel olduğu ve parasını da ödediğini söyledi.
İfadede Akın'a "Soruşturma dosyası kapsamında Ekrem İmamoğlu tarafından kurulan çıkar amaçlı suç örgütü bünyesinde faaliyet gösteren örgüt lideri Ekrem İmamoğlu, ortak baz ve irtibat kaydınızın bulunduğu diğer örgüt üyeleriyle birlikteliklerinize ilişkin açıklamalarınız nelerdir?" sorusu yöneltildi.
Sözcü
Atatürk'e lanet okuyan Mustafa Demirkan ortaya çıktı! Ali Erbaş peşinden ayrılmıyor!71 izlenme
Şeriatçılardan bir 'meydan okuma' yürüyüşü daha! İstanbul'un göbeğinde hilafet sesleri!125 izlenme
Türkiye'deki testi negatif çıkan MHP'li vekilin, Kıbrıs'ta yaptırdığı test pozitif çıktı!62 izlenme
Nagehan Alçı, Bilal Erdoğan ile gezdiği Cumhurbaşkanlığı sarayını böyle savundu! "Bölgenin refahını artıracak"65 izlenme
Sertifika ile ‘helal’inden harcıyorlar16 izlenme
Nasuh Mahruki'nin avukatı: "İddianamenin hazırlanmasını bekliyoruz morali çok iyi"15 izlenme
Tayfun Talipoğlu'nun üzerinde çalıştığı #Hayır şarkısı662 izlenme
Beşar Esad iktidarının devrilmesinin ardından Suriyeli Muhalifler Hafız Esad'ın mezarını ezdi47 izlenme
DNA sonucunda kan donduran gerçek! Müslüme'nin dedesi, babası çıktı!
Adana’da 5.5 büyüklüğünde deprem
Yenidoğan çetesi 2020 yılında da Eymen bebeği engelli bırakmış! Özel Hastane çetesi mağduru annenin anlattıkları kan dondurdu!
Babası tarafından şiddete maruz bırakılan bebek hakkında hastaneden yeni açıklama