Pandemi süreci, ekonomik sıkıntılar, doğal afetler derken muhalefet erken seçim istiyor, sorunların çözümü için erken seçimin şart olduğu belirtiliyor. AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçimler için 2023'ü işaret ederken, açıklanan birçok anketin aleyhe çıkması AKP'yi harekete geçirdi.
Uzmanlardan oluşan bir ekip, AKPli belediyeleri incelemelere başladı. Üç gün boyunca incelemeler yapan ekip, belediyenin seçim öncesi vaatlerini takibe alıyor.
Vatandaşlarla temasların da kurulduğu incelemelerde aynı zamanda il il anket sonuçları da masaya yatırılıyor. Yapılan çalışmaların ardından hazırlanan rapor, AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'ye sunuluyor.
Türkiye gazetesinin haberine göre bugüne kadar Adıyaman, Ağrı, Giresun, Samsun, Malatya, Sivas ve Trabzon’un da aralarında bulunduğu 22 şehirde incelemeler tamamlandı. İncelemelerin ardından belediyelere giden Özhaseki, "Uzman arkadaşlarımız dışarıdan bir göz olarak şehrin röntgenini çekiyor. Daha sonra biz de problemleri dinleyip çözüm bulmaya, yol göstermeye çalışıyoruz" dedi.
AKP'nin belediye belediye başlattığı incelemeler erken seçim hamlesi olarak yorumlandı.
https://www.krttv.com.tr/gundem/dusukanketlererdoganihareketegecirdiozelekipkurulduh91079.html
İstanbul seçimlerinde terörist Öcalan'ın mektubunu okumuştu: Görevinden alındı38 izlenme
Milli Eğitim Müdürü’nden, eşine adrese teslim koordinatörlük71 izlenme
Hüseyin Baş: "Kabinede seçimin nasıl ertelenebileceği konuşuluyor"33 izlenme
Emlak zengini Turgut Altınok’un TÜGVA’ya büyük kıyağı ortaya çıktı: Sadece 2 bin 300 lira kirayla konak kiraladı!23 izlenme
İzmir’de büyük orman yangını: 9 uçakla müdahale ediliyor40 izlenme
Reuters tek tek ifşa etti... İşte AKP'nin seçim hazırlığı!83 izlenme
Erdoğan'ın vaatleri muhalefet gibi: "Kamuda mülakatın kaldırılacak. Aylık 10 gb ücretsiz internet"40 izlenme
İmamoğlu A Haber'in oyununu böyle ortaya çıkardı!453 izlenme
HKP'den 'Hilafet' çağrısına suç duyurusu!
İmamoğlu elindeki parayı gösterip anlattı: "Bu, çöküş demektir"
Ekrem İmamoğlu’nun açıkladığı vahim tablo: "753 milyon TL zarar!"
MHP'li belediye başkanından Cumhur İttifakı'nı karıştıracak sözler: "Bu hırsızlara teslim edersek Kütahya'yı terk etmek zorundayız"