Çelik, Adana seyahatinden yaptığı lüks marka otomobil amblemi paylaşımında, “Bismillah… Adana'dan güneşin doğuşuyla birlikte hayırlı sabahlar…” ifadelerine yer verdi.

TOGG’A ÖVGÜLER YAĞDIRMIŞTI
Süleyman Çelik, seçim döneminde, Bursa’dan milletvekili seçilen dönemin Sanayi ve Teknoloji Bakanı AKP’li Mustafa Varank ile birlikte seçim çalışması için Yenişehir ilçesine TOGG otomobili ile gitmişti. Yolculuk sırasında, aracın içinden canlı yayın yapan Varank, otomobili kullanan AKP’li Çelik’e araçla ilgili fikrini sormuştu.
Çelik, “Sayın bakanım şu ana kadar kullandığım araçların içerisinde en lüksü ve en konforlusu. İnşallah buna gelecekte sahip olmak, bütün vatandaşlarımızın arzusu gibi bizim de arzumuz. Mevlam sahip olmayı da nasip etsin. Ülkemin yollarında bu otomobil ilelebet payidar kalır inşallah” yorumunda bulunmuştu.
Bursa’dan AKP milletvekili adayı olan Süleyman Çelik, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekilliği görevinden istifa etmişti. Çelik’in şimdi Büyükşehir Belediye Başkanı AKP’li Alinur Aktaş’ın danışmanı olarak görev yaptığı öğrenildi.
Sözcü
CHP'den Lütfü Savaş yanıtı: "Protestoya kayıtsız kalmamız mümkün değil"31 izlenme
AB, 1 trilyon euroluk acil durum bütçesinde anlaştı!112 izlenme
6 Şubat depremlerinin yerle bir ettiği şehirlerde sandıktan kim birinci çıktı?48 izlenme
ABD işgal ettiği Suriye'yi yağmalıyor!229 izlenme
Burası AKP'nin yıkılmayan kalesi Konya! Çocuğuna okul çantası alamayan onlarca kişi var14 izlenme
Osman Kavala'ya AİHM duruşmasında 'Tuzlu poğaça dağıttı' suçlaması15 izlenme
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, halk otobüslerindeki Türk Bayraklarını zorla söktürüyor !503 izlenme
Gündemi sarsacak '128 milyar dolar' iddiası! "Kamera kayıtları ve fotoğraflar... Yöneticiler konuşmak istiyor"34 izlenme
Depremde 31 kişiye mezar olmuştu: Trend Garden Rezidans davasında tepki çeken karar
AKP yandaşından çok konuşulacak yazı! 'AKP enayi yerine koyuyor'
Erdoğan'ın mal varlığı neden açıklanmıyor? 1994'den günümüze Erdoğan'ın mal varlığında değişiklik oldu mu?
CHP'li Deniz Yavuzyılmaz belgeleriyle açıkladı: "İBB'nin AKP'de olduğu dönemde hiçbir teftiş yapılmadı"