78 yaşındaki İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin duayen öğretim üyelerinden Prof. Dr. Murat Dilmener corona virüsü nedeniyle yaşama veda etti. Prof. Dr. Dilmener, maddi imkanı olmayan hastaları ücretsiz tedavi ettiği için ‘Yoksul doktoru’ olarak anılıyor.
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin duayen öğretim üyelerinden olan ve 16 yıl önce yoksul hastaları tedavi ettiği için hakkında soruşturma açılan Prof. Dr. Murat Dilmener corona virüsü nedeniyle hayatını kaybetti.
Yaklaşık bir aydır yoğun bakımda tedavi göre Prof. Dr. Dilmener’in vefatını, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tufan Tükek, şöyle duyurdu:“Bir değerli hocamızı daha korona virüs infeksiyonu nedeni ile kaybettik. Prof. Dr. Murat Dilmener hocamıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve camiamıza baş sağlığı diliyorum”

Seçime saatler kala İBB’de dikkat çeken devir!342 izlenme
Erdoğan’dan Akşener’e hapis tehdidi!97 izlenme
İstifa eden bakanların karneleri sıfır! Onlar çekti gitti ama bıraktıkları enkaz büyük!35 izlenme
Emeklinin bayram ikramiyesi ne kadar olacak? Erdoğan’ın masasında bekliyor7 izlenme
MHP, Sinan Ateş cinayetinin zanlısının adını sitesinden sildi: Resmi listede ismi duruyor100 izlenme
Dilek İmamoğlu'ndan 'iddianame' tepkisi: "İddianame henüz hazırlanma aşamasındayken sızdırılmaya mı başlandı?"9 izlenme
İBB pazartesi günü Haydarpaşa ihalesine itiraz ediyor!94 izlenme
ÖSO'ya 'devlet sırrı' kalkanı!139 izlenme
TCMB Başkanı'ndan sürpriz açıklama: 500 ve 1000 TL'lik banknotlar mı geliyor?
Erdoğan 'teröristler' diyerek hedef gösterdi, Boğaziçi'nde öğrenciler oturma eylemine başladı, bazı öğrenciler gözaltına alındı!
Prof. Dr. Doğan Yaşar: Ege'de yanardağ patlarsa kuraklık başlar
Kale burcundaki Atatürk portresini ve Türk Bayrağı'nı indirdiler, Erdoğan'ın posterini astılar