Konseri iptal edilen ve hedef gösterilen Melek Mosso'nun yerine Isparta'da sahneye çıkacak olan Seda Sayan, eleştiriler sonrası açıklama yaptı.
Belediyenin Mosso'nun bir sahnesinde yaptığı parmak hareketinden dolayı konseri iptal ettiğini ileri süren Sayan, "Sahne alacağımı menajerimden öğrendim, Melek inşallah bir daha böyle bir eylemde bulunmaz" dedi.
'MENAJERİMDEN ÖĞRENDİM'
Eleştirilerin ardından 2. Sayfa programına açıklama yapan Seda Sayan, şunları söyledi:
"Sanatçıların konser takvimini menajeri belirler. Ben haftanın beş günü zaten full çalıştığım için bazen havaalanında öğreniyorum konser yeri ve bilgilerini. Menajerim Osman Yuvacı anlaşmayı yapmış Melek kardeşimle ilgili araştırmayı yaptığımda Melek'in sanatına ya da kadınlığına değil bir konserinde kadınlar ile ilgili konuşurken yaptığı parmak işaretinden dolayı Isparta Belediyesi'nin tepki gösterdiğini öğrendim. Melek adına merak edip o hareketi videodan izledim. Bir talihsizlik olduğunu düşünüyorum inşallah bir daha böyle bir eylemde bulunmamasını dilerim."
KRT
Binali Yıldırım: Muharrem İnce'ye baskı yaptılar, yıldıramadılar43 izlenme
AKP’li belediyeden adrese teslim imar değişikliği!56 izlenme
AKP’li belediye Ramazan programı için Uğur Işılak’a 1.2 milyon TL ödemiş!141 izlenme
Şamil Tayyar'dan Savcı Sayan'a... AKP'liler yargı krizine art arda isyan etti24 izlenme
Bütçe görüşmeleri yarın başlıyor: CHP'de Soylu için özel hazırlık44 izlenme
AKP’li eski vekilden israf raporu: Yılda 555 milyar TL…212 izlenme
Yabancı ajanslar: Türk ordusu Suriye’ye girdi151 izlenme
Kamuyu 100 milyon TL zarara 'yılın iş adamı' iş garantisi de vermiş!21 izlenme
Cumhurbaşkanlığı verilerinde ekonomik kriz itirafı! Yoksul aile sayısı 1 yılda 2’ye katlandı!
İfadesi ortaya çıktı: Narin Güran'ın amcası tutuklandı!
Mahir Polat Adli Tıp Kurumu'nda: Kontrolleri tamamlandı
Tarikat tehlikesine dikkat çeken ilahiyat profesörü, tarikatların hedefinde!