Konseri iptal edilen ve hedef gösterilen Melek Mosso'nun yerine Isparta'da sahneye çıkacak olan Seda Sayan, eleştiriler sonrası açıklama yaptı.
Belediyenin Mosso'nun bir sahnesinde yaptığı parmak hareketinden dolayı konseri iptal ettiğini ileri süren Sayan, "Sahne alacağımı menajerimden öğrendim, Melek inşallah bir daha böyle bir eylemde bulunmaz" dedi.
'MENAJERİMDEN ÖĞRENDİM'
Eleştirilerin ardından 2. Sayfa programına açıklama yapan Seda Sayan, şunları söyledi:
"Sanatçıların konser takvimini menajeri belirler. Ben haftanın beş günü zaten full çalıştığım için bazen havaalanında öğreniyorum konser yeri ve bilgilerini. Menajerim Osman Yuvacı anlaşmayı yapmış Melek kardeşimle ilgili araştırmayı yaptığımda Melek'in sanatına ya da kadınlığına değil bir konserinde kadınlar ile ilgili konuşurken yaptığı parmak işaretinden dolayı Isparta Belediyesi'nin tepki gösterdiğini öğrendim. Melek adına merak edip o hareketi videodan izledim. Bir talihsizlik olduğunu düşünüyorum inşallah bir daha böyle bir eylemde bulunmamasını dilerim."
KRT
Ermenistan Başbakanı Paşinyan: Karabağ konusunda tavizlere hazırız81 izlenme
“Devlet malı yemem” dedi, disiplin cezası verildi!39 izlenme
AKP'li çiftçinin büyük pişmanlığı 'Ellerim kırılsaydı da AKP'ye oy vermeseydim!'48 izlenme
Ankara polisinde mafya depremi!43 izlenme
Gazeteci Yavuz Oğhan, avukat Hüseyin Ersöz konuştuğu sırada serbest bırakıldı21 izlenme
Bu hazine arazileri Katar’a satılacak!168 izlenme
Oğuz Murat Aci’nın babası Özer Aci, Eylem Tok ile oğlunun fotoğrafına isyan etti: 'Manevi gücüm, onların maddi gücünü yenecek'34 izlenme
Alpullu arazisi satılmayacak!217 izlenme
Hopa'da provokasyon! CHP'li adaylara yumruklu saldırı!
İBB, Medya A.Ş.’de çoğu troll 50 kişi işten çıkarıldı: İmamoğlu’ndan flaş açıklama!
Vatandaşın skandal talebi CHP'li vekili şoka uğrattı: 'Kadınıma tokat atamıyorum yasayı geri çekin'
'128 milyar nerede?' sorusunu cevaplayan AKP'li Mahir Ünal'ın doları hâlâ 1 TL sandığı oraya çıktı!