Konseri iptal edilen ve hedef gösterilen Melek Mosso'nun yerine Isparta'da sahneye çıkacak olan Seda Sayan, eleştiriler sonrası açıklama yaptı.
Belediyenin Mosso'nun bir sahnesinde yaptığı parmak hareketinden dolayı konseri iptal ettiğini ileri süren Sayan, "Sahne alacağımı menajerimden öğrendim, Melek inşallah bir daha böyle bir eylemde bulunmaz" dedi.
'MENAJERİMDEN ÖĞRENDİM'
Eleştirilerin ardından 2. Sayfa programına açıklama yapan Seda Sayan, şunları söyledi:
"Sanatçıların konser takvimini menajeri belirler. Ben haftanın beş günü zaten full çalıştığım için bazen havaalanında öğreniyorum konser yeri ve bilgilerini. Menajerim Osman Yuvacı anlaşmayı yapmış Melek kardeşimle ilgili araştırmayı yaptığımda Melek'in sanatına ya da kadınlığına değil bir konserinde kadınlar ile ilgili konuşurken yaptığı parmak işaretinden dolayı Isparta Belediyesi'nin tepki gösterdiğini öğrendim. Melek adına merak edip o hareketi videodan izledim. Bir talihsizlik olduğunu düşünüyorum inşallah bir daha böyle bir eylemde bulunmamasını dilerim."
KRT
Anıtkabir’de büyük saygısızlık ! ‘Recep Tayyip Erdoğan’ sloganları attılar !273 izlenme
Trafik magandası dehşet saçtı ! Hamile kadının bulunduğu araca böyle saldırdı !1658 izlenme
Ey Diyanet senin Atatürk ile alıp veremedğin ne?156 izlenme
Sigaraya dev zam geliyor: Tarih belli oldu66 izlenme
Seçim öncesi parayla 'Dr.' unvanı satılıyor30 izlenme
İmamoğlu'ndan Edirne mitingine davet: "Sizlerle olacağım"10 izlenme
Abdulhamit Gül istifa etti, Süleyman Soylu ile polemikleri gündeme geldi100 izlenme
Kamu ihaleleri 'beşli çeteye' rant kapısı oldu!62 izlenme
Oy atmaya giden vatandaşların kantindeki fiyatları görünce gözleri fal taşı gibi açıldı
Bulgarlar Edirne'ye uğramaz oldu... Edirneli esnaf: Her hafta yaklaşık 70 otobüs gelirdi, şu an bir tane gelmiyor
1 Mayıs'ta gözaltına alınanların hepsi serbest bırakıldı
Taksici paylaştı ortalık karıştı, Konya, esrarengiz Amerikalı’yı konuşuyor !