İYİ Partili Turhan Çömez, Bakan Süleyman Soylu'ya sosyal medya hesabından "zavallı ve çaresizsin" dedi.
İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, sosyal medya hesabından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili paylaşım yaptı. Çömez, "zavallı ve çaresizsin" sözleriyle seslendiği Soylu'ya "Türk siyasetinin tozlu sayfalarında yok olup gitmene az kaldı" dedi.
Çömez, Twitter'dan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
"Zavallısın. Çaresizsin. Ve artık tükendin. Türkiye seni, suçlularla biriktirdiğin fotoğrafların, yalanların, iftiraların ve liderinin koltuğuna kurulmak için çevirdiğin entrikalarınla hatırlayacak. Türk siyasetinin tozlu sayfalarında yok olup gitmene az kaldı."

halktv.com.tr
PKK lideri Öcalan, Bahçeli'ye 'kilim' hediye etmiş!25 izlenme
İstanbul'da 4 CHP'li belediyeye operasyon! 32 gözaltı33 izlenme
Oyuncu Levent Üzümcü gözaltına alındı! Savcılıktan açıklama33 izlenme
Beyaz TV muhabirleri neden sürekli sokak röportajlarında dayak yiyor ?284 izlenme
'Silah üretiyor' denilmişti... Eski Özel Harekât Daire Başkanına açılan soruşturmada 'Menzil' iddiası!43 izlenme
Diyanet’in M. Kemal düşmanlığı248 izlenme
Ünlü giyim markası Türkiye'den çekildi!164 izlenme
Samsun Atasına sahip çıktı! Saldırıya uğrayan Atatürk Anıtı'nı vatandaşlar insan zinciri oluşturarak korumaya aldı! 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz!'74 izlenme