Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'i hedef alarak çok sert açıklamalar yaptı.
Emre Olur, Twitter üzerinden Doğu Perinçek ile görüşmesinin ses kaydını yayınlamıştı. Ses kaydında Doğu Perinçek, "Sedat Peker'in Ergenekon davasındaki savunmasını okursanız Fethullah Hocaya zerafetli göndermeler selamlar olduğunu görürsünüz. Bunu bilmeyen yoktur davaya katılanlardan. Ben bunu söyledim" ifadelerini kullanmıştı.
Sedat Peker'in Doğu Perinçek'le ilgili paylaşımları ise şöyle:
2 Ulan çakma doğu, ulan ülkücü katili, Beykoz Trafik Şubey’i ara, o tarihte Beykoz’da çıkan bütün araç plakaları FG imiş. Onu da bir arkadaştan öğrendim. Sen gerçek bir namussuzsun, abdullah öcalan’ın kankasısın.
3 Ulan çakma doğu, FG harflerinin Beykoz’un plaka kodu olduğu trafik şubenin resmî sitesinde yer almakta, bu belgeyi al nereye sokacağına sen karar ver."
Binali Yıldırım’dan ‘U’ dönüşü!193 izlenme
Eminönü’nde Osmanlı türbesine AKP afişleri asıldı!180 izlenme
Vatan için can veren şehide saygı böyle mi olur? Şehidin karşısına pavyon11 izlenme
Boğaziçi Rektör İnci’ye karşı ayakta: 8 öğrenciye gözaltı!65 izlenme
Yandaş yalan haber yaptı ama berber tartışmasında Mansur Yavaş haklı çıktı!104 izlenme
Konkordato HGS'ye sıçradı! Dev firma konkordato ilan etti!112 izlenme
Türkiye'nin dev şirketleri o ülkeye mi satılıyor?100 izlenme
Atatürk için "Yahudi dönmesi" hikayesini nasıl uydurdular?466 izlenme