Sedat Peker, Hablemitoğlu suikastinin firari şüphelisi emekli Albay Levent Göktaş'a ait olduğu öne sürülen Twitter hesabından yapılan bir paylaşıma sert tepki gösterdi. Peker'in Emre Olur'un Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Göktaş'a ait olduğu öne sürülen hesaptan yapılan "Beni Sedat Peker’e benzetmeyin, devleti başınıza yıkarım" şeklindeki yoruma ilişkin "Ankara’ya geldiğimde görüşmelerimizde yarım metre arkamdan yürüdüğün gerçekliği ortadayken beni Sedat Peker’le karıştırmayın demek ne demek? Benim ilgi alanımda değildin. Ancak emin ol şimdi radarıma girdin" ifadeleri yer aldı.
Peker'in açıklaması şu şekilde:
Biraz önce Halk TV’yi seyrederken Levent Göktaş’a ait olduğu söylenen bir açıklamadan bahsediyorlardı. Orda bir kelime canımı sıktı: “Beni Sedat Peker’e benzetmeyin, devleti başınıza yıkarım” demiş. Levent Ağabey, eğer bu sözü sen söylemediysen şimdi söyleyeceklerimden dolayı kusura bakma. Beni Sedat Peker’le karıştırmayın demek ne demek? Kimsin lan sen yavşak, Ankara’ya geldiğimde görüşmelerimizde yarım metre arkamdan yürüdüğün gerçekliği ortadayken beni Sedat Peker’le karıştırmayın demek ne demek? Benim ilgi alanımda değildin. Ancak emin ol şimdi radarıma girdin. Yaşar Baba vasıtasıyla bana teklif ettiğin para ile ortadan adam kaldırma tekliflerini de seçimlere 2 ay kala çekeceğim videolarda da konuşacağız. Kimsin lan sen beni Sedat Peker ile karıştırmayın diyorsun? Ulan tüm dünya öğrendi de sen öğrenemedin mi? Dostlarımla eşit olmayı kabul ederim, üstünlük taslamam ancak kimsenin beni küçültmesine izin vermem. Kibrit kutusuna girmeye hazır ol. Seni de kibrit kutusuna sokacağım. Söz namus, göreceksin. Zekaya saygı duymayı sen de öğreneceksin.
CHP'li Ağbaba, Erdoğan'ın anahtar teslimini duyurduğu deprem konutlarının arkasındaki gerçeği açıkladı56 izlenme
İsmail Saymaz aktardı: "Kılıçdaroğlu İmamoğlu mitinglerini doğru bulmadığını söylüyor. Kılıçdaroğlu 'Ne var yani? Benim gelmemin size ne zararı var? diyor"32 izlenme
Niğde'de kahve içenleri protesto eden kişi kendisine müdahale eden polise tokat attı51 izlenme
Atanmış yönetime görevi kötüye kullandıkları gerekçesiyle Boğaziçi Üniversitesi Akademisyenlerinden suç duyurusu!50 izlenme
Savcı 'İmamoğlu'nun davası düşürülsün' dedi, mahkeme erteledi27 izlenme
Yandaş medya Çerçioğlu'nun istifasını böyle çarpıttı!23 izlenme
Kesilen para yetmedi! İller Bankası CHP’li belediyeden para istedi!122 izlenme
İstanbul Havalimanı hakkında bir iddia daha! Bilet satışları durduruldu mu?305 izlenme
Rusya, Ukrayna'nın Donetsk ve Luhanks bölgelerini vurdu, 8 sivil öldü!
Erdoğan’dan parti yöneticilerine Cumhurbaşkanı forslu İsviçre malı hediye saat
Sinan Çetin'in oğlundan sonra, Milletin a...koyan Mehmet Cengiz'in oğluna da ceza yok !
6 bin 743 sosyal medya hesabı hakkında adli işlem başlatıldı!