Suç örgütü lideri Sedat Peker yayınladığı videoların ardından Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'nin, Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım’ın test kiti ve maskeyi yanında götürdüğünü ve bu yüzden gümrükte kaydı olmadığını yazdı.
Selvi, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in ‘kokain’ kaçakçılığı suçlamasına karşılık eski başbakan Binali Yıldırım oğlu Erkam Yıldırım’ı “Venezuela’ya maske ve test kiti yardımı götürdü” ifadeleriyle savunmuştu.
Selvi'ye, Sedat Peker'den cevap geldi. Peker, Twitter hesabından Selvi'nin gülen bir fotoğrafını kullandı, "Başbakan'ın oğlu bir poşet kit için dünyanın öteki ucuna, Venezuela’ya mı gider?" dedi.
Sedat Peker'in paylaşımında emekli KOSGEB Müdürü Kemal Bildiş'i etiketlemesi dikkat çekti.Sedat Peker'in paylaşımı şöyle oldu:
Düşkün abdülkadir duyduğuma göre sen doğduğun zaman annen ile baban seni eldiven ile seviyormuş. Evlat olsan sevilmezsin be düşkün abdülkadir. Başbakan'ın oğlu bir poşet kit için dünyanın öteki ucuna, Venezuela’ya mı gider? Sen gerçekten DELİSİN.
İşte o paylaşım:

http://www.krttv.com.tr/gundem/sedatpekerdenvenezuelaileilgiliyeniaciklamah79563.html
O son tekmeyi unutmadık! Ali İsmail Korkmaz’ın katledilmesinin üzerinden tam 11 yıl geçti…35 izlenme
Ekonominin ağır topları açık açık uyardı: "Bizi felaket bekliyor"33 izlenme
İBB Borsası, AHBAP Derneği soruşturması: Her taşın altından aynı kuyumcu çıkıyor22 izlenme
İşte bayram tatili yapmayan dolarda son durum!392 izlenme
Ayşe Barım cezaevinden mektup yazdı: “Hayatımı kaybedersem sorumluluğu kimde?”26 izlenme
ROK 'Kurultay Davası ertelenecek' dedi: Borsa yükseldi, bankacılık endeksi puan arttırdı36 izlenme
Tahliye olan Engin Polat'ı cezaevinin önünde bekleyen lüks araçlar gündem oldu49 izlenme
Trump 25 eyalete ayaklanma çağrısı yaptı: Teksas sınırını korumak için 2500 kamyon yola çıktı44 izlenme