Suç örgütü lideri Sedat Peker yayınladığı videoların ardından Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'nin, Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım’ın test kiti ve maskeyi yanında götürdüğünü ve bu yüzden gümrükte kaydı olmadığını yazdı.
Selvi, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in ‘kokain’ kaçakçılığı suçlamasına karşılık eski başbakan Binali Yıldırım oğlu Erkam Yıldırım’ı “Venezuela’ya maske ve test kiti yardımı götürdü” ifadeleriyle savunmuştu.
Selvi'ye, Sedat Peker'den cevap geldi. Peker, Twitter hesabından Selvi'nin gülen bir fotoğrafını kullandı, "Başbakan'ın oğlu bir poşet kit için dünyanın öteki ucuna, Venezuela’ya mı gider?" dedi.
Sedat Peker'in paylaşımında emekli KOSGEB Müdürü Kemal Bildiş'i etiketlemesi dikkat çekti.Sedat Peker'in paylaşımı şöyle oldu:
Düşkün abdülkadir duyduğuma göre sen doğduğun zaman annen ile baban seni eldiven ile seviyormuş. Evlat olsan sevilmezsin be düşkün abdülkadir. Başbakan'ın oğlu bir poşet kit için dünyanın öteki ucuna, Venezuela’ya mı gider? Sen gerçekten DELİSİN.
İşte o paylaşım:

http://www.krttv.com.tr/gundem/sedatpekerdenvenezuelaileilgiliyeniaciklamah79563.html
Erdoğan hakkında çarpıcı değerlendirme! "Gerilimi tırmandırıp seçime öyle gitmek istiyor"31 izlenme
Başkent kuyrukkent oldu21 izlenme
AKP'li vekil 'erken seçim' olabileceğini ağzından kaçırdı!51 izlenme
Sanatçılar tepki gösterdi: "Artık kapkaranlık bir ülke"42 izlenme
Ayasofya’nın restorasyon ihalesi Erdoğan’ın arkadaşına gitti43 izlenme
Özgür Özel'e yumruk atan saldırgana 8 dakikada tutuklama kararı22 izlenme
Mustafa Balbay'dan Erdoğan'a eleştiri: "İttifak değil nifak üretiyor"73 izlenme
İBB'de kayırma düzeni: Reklam panolarını işleten şirketin sahipleri 'tanıdık'162 izlenme
Özgür Özel'den Bilal Erdoğan tepkisi: "Sakın 'Erdoğan'ın oğluyum, bana laf etti' deme. Madem siyaset yapıyorsun karşılığını alırsın"
Vatandaş ilaç alamazken vekiller el üstünde! Meclis'in sağlık harcaması 53 milyona dayandı
AKP'ye işte bu görüntüler kaybettirecek !
CHP'li Altay deprem vergilerini sordu: "Nerede bu 88 milyar?"