Twitter hesabından paylaşımda bulunan Peker, Birleşik Arap Emirlikleri'nde olduğu süreçte kendisi için "Hain" diyenlere yanıt verdi. Kendisini eleştirenleri hedef alan Peker, Birleşik Arap Emirlikleri'nden bazı iş insanlarının Türkiye'de basın sektöründe yatırım yapacağı iddiasında bulundu.
Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımları hatırlatan Peker, "Ses kaydı whatsapp yazışması yayınlayıp yer,zaman bildirdiğim halde bu iddiaların doğru olduğunu nerden bileceğiz diyen namussuzlar siz değil miydiniz?" dedi.
Peker açıklamasında şunlara değindi:
"Birleşik Arap Emirliklerine düşman diyen,bana da bu ülkeye geldiğim için hain diyen namusu maaşı kadar olan gazeteciler size iyi haberlerim var.Birleşik Arap Emirliklerinden bazı iş adamları Türkiyede basın sektörüne de yatırım yapmayı düşünüyorlarmış.
Sizin çalıştığınız basın gruplarını da satın alırlarsa artık onlara birer… Verirsiniz Ne de olsa sizin namusunuz aldığınız maaş kadar öyle değil mi? Ses kaydı whatsapp yazışması yayınlayıp yer,zaman bildirdiğim halde bu iddiaların doğru olduğunu nerden bileceğiz diyen namussuzlar siz değil miydiniz?"


Bartın'daki maden faciasında 25 kişi hakkında gözaltı kararı44 izlenme
Kahramanmaraş'ta yangın söndürme uçağı düştü... 8 kişi öldü106 izlenme
İstanbul seçim sonuçlarında son durum! Sandıkların yüzde 90’ı sayıldı733 izlenme
Bitcoin 20 bin, Ether bin doların altına düştü30 izlenme
Erdoğan'a yakın inşaatçıya haciz121 izlenme
Yeni görüntüler ortaya çıktı, rahat tavırları kan dondurdu! Mattia Ahmet Minguzzi’yi öldüren katiller bıçağı böyle almış38 izlenme
Altına imza atılan söz tutulsaydı, en düşük emekli maaşı 41 bin lira olacaktı18 izlenme
Yeni domuz gribi türüyle ilgili Bilim Kurulu üyesinden uyarı: Pandemi yapabilir!60 izlenme
"Midye, karides" açıklaması tartışma yaratmıştı: Diyanet'ten şimdi de "Açık büfe" fetvası!
Genco Erkal’ın beraatine karar veren mahkeme gerekçeli kararını açıkladı: Cumhurbaşkanının 'diploması sahte' demek suç değil
AKP’de sular durulmuyor: ‘Seda Sarıbaş’ isyanı
Osman Paşa için gözyaşları sel oldu: Ülke için büyük bir kayıp