Çete lideri Sedat Peker, Youtube videolarını yayınlamaya devam ederken Twitter'da da mesaj paylaşmaya devam ediyor. Peker, bugün yaptığı paylaşımda 'pambıkören' diyerek seslendiği Yıldırım Demirören’e yönelik bazı iddialarda bulundu.
Çete lideri Peker “Baban meteliğe kurşun atarken Milangaz’ın gerçek sahibi Şevki Kurtkaya’nın ona yardım edip ilk dükkânı nasıl açtığınızdan başlayıp, sonraki süreçte devletten ve mafyadan yardım alıp adamın Milangaz da dahil birçok mallarına nasıl çöktüğünüzü de anlatacağım” dedi.
"Kendi yalınızı yakıp, içindeki fahiş fiyatla sigortalattığınız tabloların parasını alıp, sonra sözde yanan tabloları nereye gönderdiğinizi de anlatacağım" diyen Peker, "Sizi deli edeceğim" ifadesini kullandı.
Çete lideri Peker’in paylaşımları şöyle:
Lan pambıkören, senin OYAK’a Total’i fahiş fiyatla nasıl sattığını işledikten sonra Milangaz dosyasına geçeceğiz. Pambıkören, baban meteliğe kurşun atarken Milangaz’ın gerçek sahibi Şevki Kurtkaya’nın ona yardım edip ilk dükkânı nasıl açtığınızdan başlayıp, sonraki süreçte devletten ve mafyadan yardım alıp adamın Milangaz da dahil birçok mallarına nasıl çöktüğünüzü de anlatacağım.
Lan pambıkören kendi yalınızı yakıp, içindeki fahiş fiyatla sigortalattığınız tabloların parasını alıp, sonra sözde yanan tabloları nereye gönderdiğinizi de anlatacağım. Sizi deli edeceğim.
'Baban kimseye parasını ödemez, mafya ve devlet bağlantılarıyla mallara çökerdi'
Pambıkören, babanın meşhur bir lafı vardı ya ‘Senetle verseler tüm İstanbul’u satın alırım’ sözünü eskilerin hepsi bilir. Çünkü baban kimseye parasını ödemezdi. Hem mafya hem devlet bağlantılarıyla mallara çökerdi. Seninle işim bittiğinde tüm mallarını kaybedeceksin. Yönetim değiştiğinde de kesin cezaevine gideceksin.
'Hepiniz göreceksiniz, hepinizi deli edeceğim'
Pambıkören, Demirören Medya’daki çakma gazetecilerini ve çakma tartışmacılarını da aynı akıbet bekliyor. Hepiniz göreceksiniz. Hepinizi deli edeceğim.
Milangaz dosyasının tamamı bende. Okumaya başladım. Yüzde altmışına nasıl çöktüğünüzün evrakı da bende. Göreceksiniz. Mehmetçiğin paraları olan OYAK’a Total’i fahiş fiyatla sattığınızda yeni yönetimdeki hangi üyenin Bu yasadışı, bunu imzalamam dediğini dahi biliyorum. Her şey çok eğlenceli olacak.


Ensar’a bedelsiz tahsis edilen denize sıfır binalar yıkılıyor!58 izlenme
TUİK’i emekli korkusu sardı27 izlenme
5 yaşındaki öz oğluna cinsel istismarda bulunan AKP'li isim tutuklandı!67 izlenme
AKP yandaşı Rönesans Holding'in Rusya'daki şantiyesinde isyan çıktı, işçiler ofisleri bastı!103 izlenme
Zeyrek’in ölümüyle ilgili rapor: Bağlantılar hatalı, devre kesici çalışmıyor, conta hasarlı35 izlenme
Pensilvanya’yı işaret eden Bahçeli’ye Ayşe Ateş’ten yanıt: "Ayaklarınızın altına bakın"40 izlenme
Aileden ‘düşman hukuku’ tepkisi: İBB tutuklusuna 1 günde 1222 kilometre yolculuk yaptırılacak28 izlenme
O spikerden grup seks itirafı! Mehmet Akif Ersoy'u uyuşturucu ile de suçladı22 izlenme