Seçimlere sayılı gün kala Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı adayı olmak istemesine ve Millet İttifakı'na ilişkin kullandığı sert ifadelere yönelik tepkiler de sürüyor.
Fazıl Say, Twitter hesabından imza sürecinin bitmesine 1 gün kala 100 bin imzaya ulaşan Muharrem İnce'nin bir videosunu alıntılayarak sert tepkide bulundu.
Say söz konusu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
"Bu kadar kritik bir seçimde, başarmak, aydınlığa varmak da bu kadar yakınken, bir araya gelmeyi başarmış bir muhalefetin oylarına göz dikmiş biri. Bu halka kötülük bu. Bilgisizliğe, kültürsüzlüğe , sıradan bir şovmene, bir ikinci RTE vakasına oy verecek lüksü yok bu halkın.
Alacağı oy yüzde 2 olsa ne olur 3 olsa ne olur? Kendi işine mi yarar? Yıllarca, yıllarca koca bir blok oyu yenebilmek için, bir imkansızı başarabilmek için bunca emek vermiş bir ittifakı yıpratmaktan başka neye yarar? Korkuyor muşuz ondan.. vayy bee.. Marifet yani korkutmak??
Kim ulan sözde sanatçı? @vekilince Kim? Kime ne diyorsun ? Viskisini yudumlayanlarmış? Sana ne?Kahvemi yudumluyorum ya da su içiyorum sana ne? Ne içeceğimizi bu yaşımızda ne yazacağımızı sana mı soracağız? Korede hayvanat bahçesinde Goril’in şartları düzelsin diye 130 bin imza var"
Cumhuriyet
Geçinemediğini söyleyen vatandaşa AKP'linin cevabı pes dedirtti!137 izlenme
CHP’den Mevlüt Uysal ve Kadir Topbaş hakkında suç duyurusu214 izlenme
Adli Tıp: Metin Lokumcu'nun ölümünde biber gazının etkisi var54 izlenme
Vatandaşa yük üstüne yük! Elektrik, doğal gaz ve su faturalarına zam geliyor!55 izlenme
Dolardan ekmeğe, varlıktan yokluğa... Kuyruklar ülkesi Türkiye!70 izlenme
CHP milletvekili aday listesi belli oldu36 izlenme
1 lira için tekrar 2 lira borçlandı! Devletin kasasında son durum...65 izlenme
93 yıllık okul için yıkım işlemi başladı, mülteci okulu yapılıyor!41 izlenme
Dünyaca ünlü tarih dergisinde Atatürk için ne yazıldı?
Peygamber olduğunu iddia etti, ölüyü diriltemeyince gözaltına alındı!
'Deprem olmaz' denilen Konya 5.2 ile sarsıldı, Naci Görür isyan etti
Dünya basınında Bakan Şimşek ve Hafize Gaye Erkan: Yatırımcılar ekonomik değişimlere olumlu tepki verdi