Sedat Peker, Hürriyet gazetesinin basılması için AKP'li bir milletvekilinin "Bizim gençlik kolları bu işleri bilmez" diyerek kendisinden ricacı olduğunu ve saldırıyı gerçekleştirmeye yardımcı olduğunu açıkladı.
Doğan medya satışı sürecinin bu saldırı ile başladığını ileri sürdü.
Bugün yayınladığı videoda, "Hürriyet'i ben bastırttım. Basılmadan önce gelen milletvekilinin telefon sinyallerine bakabilirsiniz" diyen Sedat Peker, iddialarına kanıt olarak da Abdurrahim Boynukalın'ı gösterdi.
NE OLMUŞTU?2015 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ATV'de yayınlanan söyleşisindeki bazı sözlerin hurriyet.com.tr'de veriliş şekline tepki gösteren yaklaşık 200 kişilik bir grubun saldırısına uğramıştı.
Saldırı sırasında konuşan AKP'li bir milletvekili, 1 Kasım seçimlerinden nasıl sonuç çıkarsa çıksın Erdoğan'ı başkan yaptıracaklarını, sonra da 'Allah'ın izniyle de, sadece Aydın Doğan medyasının değil, HDP, PKK, Gülen'in defolup gideceklerini' söylemişti.
Sosyal medyada AKP yanlısı trol hesapların çağrısıyla gece geç saatlerde meydana gelen saldırıda, Hürriyet'in haberine göre göstericiler, önce bahçe girişindeki bariyeri kırıp güvenliği aşarak binaya girmeye çalışmıştı.
Bina girişindeki camlar ve döner kapı taş ve soplarla kırılırken, saldırganların içeri girmeleri bina güvenliği tarafından güçlükle önlenmişti.
http://www.krttv.com.tr/gundem/sedatpekerhurriyetgazetesineyapilansaldiriyiustlendih77614.html
Çiftçiye bir yük daha! Ekmeklik buğday ve arpaya zam!42 izlenme
Skandal görüntüler! Atatürk'ün Yürüyen Köşk'ünde AKP'li Demirel'in kızına kına gecesi!135 izlenme
Ünlü Fast Food cu TikTok yıldızı kalp krizinden hayatını kaybetti.25 izlenme
Kadir Atalay: “Özhaseki Erdoğan’dan sonuçları gizledi”198 izlenme
Üniversite, yemeğe yüzde bin 400 zam yaptı!33 izlenme
AFAD tarafından 2004 yılında yapılan konutların hali içler acısı46 izlenme
Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar tahmini 40 TL oldu18 izlenme
Çiçekçilik yapan atanamayan öğretmenden yürek yakan sözler! "Buketleri bana gelecekmiş gibi hazırlıyorum"24 izlenme
Narin'in katledildiği köyde tek bir yerin ışığı yanıyor! Muhabir isyan ederek anlattı
Vizesiz tatil için 10 destinasyon: "Schengen bölgesine ulaşım zorlaşınca vizesiz seyahate ilgi arttı"
Yurttaş isyanda: "Meydana çadır kuracağız artık"
"Kurultay iptal olsa bile Kılıçdaroğlu genel başkan olamaz" iddiası! Eminağaoğlu Yargıtay'a başvurdu