Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in yayınladığı videolarla gündeme gelen Paramount Hotel’e “çöktükleri” iddia edilen Özbek asıllı Botır Rakhimov ve iş insanı Cihan Ekşioğlu’nun İstanbul’da ünlü bir restoranda yemekte buluştuğu ortaya çıktı.
Cihan Ekşioğlu ve Botır Rakhimov’un otelin ünlü restoranı Novikov’da beraberindeki bir grupla akşam yemeği yediği ortaya çıktı. Cihan Ekşioğlu ve Botır Rakhimov’un geç saatlere kadar restoranda kaldıkları öğrenildi.
NELER KONUŞULDU?
gündemi sarsan Paramount Hotel’i illegal yollarla ele geçirdikleri iddia edilen iki ismin saatlerce kaldıkları ünlü restoranda ne konuştukları merak konusu oldu.
"TANKLA OTELE GİRDİ” İDDİASI
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in videosunda Paramount Hotel'i gündeme getirmişti.
Peker’in, iddialarının ardından Paramount Hotel'in ilk sahibi Atilla Uras'ın kızı Yasemin Victoria Uras çok konuşulan açıklamalarda bulunmuştu.
Uras, "Kırmızı bültenle aranan, Rus mafyasının parasını akladığı iddia edilen Özbek asıllı Botır Rakhimov otelimizin üstüne çöktü. " şeklinde açıklamalarda bulunmuştu. Yasemin Uras, Cihan Ekşioğlu’nun babası Atilla Uras’ın öldüğü gün otele devletin tankıyla girdiğini iddia etmişti.
https://www.krttv.com.tr/gundem/sedatpekeriniddialariilegundemegelenbotirrakhimovileh92019.html
Metro Turizm'in sahibi firari Galip Öztürk, Erdoğan’ın Başdanışmanı Türkoğlu’yla görüntülendi!131 izlenme
Mahfi Eğilmez Türk Milletine kara haberi verdi29 izlenme
'Paranın değerini düşüremem' diyen Alman Merkez Bankası Başkanı istifa etti!57 izlenme
Mersin’in o ilçesi için şok iddia! "62 ülkeden seçmen var"40 izlenme
Erdoğan’ın ‘enflasyon’ açıklamalarına vatandaşlardan tepki! "Ölmüş ne zaman dirilirse bunların lafı da o zaman doğrudur"38 izlenme
Zam yağmuru hem açık hem gizli devam ediyor! Ürünlerin gramajlarını düşürdüler!118 izlenme
Zemin kaynıyor o evler yıkılır35 izlenme
Ekrem İmamoğlu cezaevinden gençlere seslendi: "Adaletin, özgürlüğün ve eşitliğin hâkim olduğu bir Türkiye’yi el ele kuracağız"14 izlenme
Skandal: Atatürk’e 'katil' diyen kitap okulda ödev oldu!
Baskıcı şeriatla yönetilen Suudi Arabistan'lı kadınlar, özgürlüğe olan özlemlerini bakın nasıl gösterdi !
Antakya'da 70 depremzede esnafın elektriğini kestiler! "Bu kadar mı değersiziz devlet gözünde? Ya bizim sefaletimize ortak olun ya da bizi onların zenginliğine ortak edin!"
'Babası Tayyip'i tavana astı!'