Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in Türkiye'yi sarsan iddialarını KRT ekibi 'İlişki Ağı Haritası' adı altında tek tabloda topladı.
KRT TV'de gazeteciler İnan Demirel ve Mustafa Hoş, Sedat Peker'in günlerdir Türkiye gündemini sarsan iddialarını tablo olarak hazırladı.
Tablo; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İçişleri eski Bakanı Mehmet Ağar ve SBK Holding'in sahibi Sezgin Baran Korkmaz'ın merkezinde olduğu 3 isim üzerinden hazırlandı.
İşte Sedat Peker'in o ilişki ağı:

CHP'li vekiller bütçe görüşmelerine gelen Ali Yerlikaya'nın önüne set kurdu! "Milletvekillerini Esenyurt'a almadınız biz de sizi Meclis'e istemiyoruz"
Kendisini Mesih ilan eden Hasan Mezarcı, Düzce'deki evinde beraberindekilerle birlikte Noel'i kutladı
İmamoğlu: O bir avuç insana hak ettiği dersi vereceğiz
O kadının sözleri muhabiri şaşkına çevirdi! "CHP'yi 80 yıl denedik. 80 bizi sömürdü. Ben okumuşum, kültürlü bir insanım"
Malatya’daki deprem, ev ve iş yeri kameralarında
California'da yaşayan bir çiftin 10 saatlik asgari ücretle depoyu doldurup sınırsız et yediği görüntüler gündem oldu! Türkiye'de aynı parayla sadece çeyrek depo doluyor
Hükümet köprü ve otoyollar için Avrupa turuna çıkıyor
Gürsel Tekin "Ankara ve İstanbul için kayyum hazırlığının olduğunu duyduk"
Sokak röportajında konuşan kadın: "5 değil 2 çeşit yesinler. Para bile biriktirirler"
FETÖ’cülerin 7 yıl sakladığı görüntü ortaya çıktı ! Polislerin Ergenekon kumpası itirafı !