Uzun, “seks kasetiyle şantaj” iddialarıyla ilgili olarak bilgisi olmadığını savunarak “Ben Burhan Hoca’yla öyle sürekli konuşan biri bile değildim. Cumaları arardım. Bir de konu olursa... Beni devlet takip etmiştir. Telefonlarımı dinlemiştir. Bir şey yakalasaydı 50 kez beni alırdı, merak etmeyin” ifadelerini kullandı.
Aliye Uzun iddialarla ilgili bir video paylaşarak Kuzu ile Zindaşti’yi tanıştıran kişi olduğunu açıklamıştı. Cumhuriyet’in “seks kasetiyle şantaj” haberinin ardından sosyal medyada bütün tweet’lerini silen Uzun’un, Zindaşti’nin sadece Kuzu ile değil başka bürokratlarla da ilişkisini ortaya çıkarmak için savcılar tarafından çağrılmaması dikkatlerden kaçmadı.
YAZIŞMALAR FEZLEKEDE
Ayrıca uyuşturucu baronu Zindaşti ve sağ kolu Ekrem Öztunç’un Emniyet’in fezlekesinde yer alan telefon imaj kayıtlarına ulaştık. Mesaj kayıtlarında Trump Towers binasındaki bir dairenin satışı ile ilgili bilgiler yer aldı. Ayrıca Aliye Uzun’un kimlik fotoğrafını sağ kolu Öztunç ile paylaşan Zindaşti’nin, “Aliye’ye şirket unvanı ve vergi numarası at” yazdığı görülüyor.
Telefon ile ulaştığımız Aliye Uzun ise “Tek gerçek olan bir kare fotoğraf olması. Diğerlerinin hepsi sizin kurgunuz. Beni devlet takip etmiştir. Telefonlarımı dinlemiştir. Bir şey yakalasaydı 50 kez beni alırdı merak etmeyin. Ben adamın gerçek ismini bile bilmiyordum. Her şeyi sonradan öğrendim” dedi.
Kuzu’ya seks şantajı yapıldığına dair iddiaları sorulara ise Uzun, “Haberim yok. Ben hocayla öyle sürekli konuşan biri bile değildim. Cumaları arardım. Bir de konu olursa” ifadelerini kullandı. Ayrıca Uzun, savcılık tarafından çağrılmadığını hatta koruma kararı aldırdığını dile getirerek kararı gazetemiz ile paylaştı. Kararda, “06.03 2016 günü asayiş büro amirliğimize gelerek müşteki Aliye Uzun isimli şahsa dikkatli ve duyarlı olması herhangi olumsuzluk ya da şüphe arz eden bir durumla karşılaşması durumunda Sarıyer Asayiş Büro Amirliği, Sarıyer Emirgan Polis Merkezi, Şişli Harbiye Polis Merkezi ve 155 polis imdat numaralarını arayarak yardım isteyebileceği tebliğ edilmiştir” denildi.
https://www.krttv.com.tr/gundem/sedatpekerinifsaettigikuzuzindastiuzunucgenindekih88918.html
Bütçe dindar nesil inşaatlarına: İmam hatiplere milyonlar ayrıldı!119 izlenme
‘Yansın Suriye, yıkılsın İdlib’ diyen Bahçeli'den U dönüşü!97 izlenme
“6 aydır ev kirası ödeyemiyorum” diyen vatandaşa sırtlarını döndüler! Bakın imam ne için para istedi?125 izlenme
Mahkeme, Adalar'daki imar planına 'dur' dedi17 izlenme
Diyanet’in Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi İdris Bozkurt, alkollü içecek üreten, taşıyan, satan ve servis edenlere "lanet" edildiğini savundu!23 izlenme
Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk adımı Zafer Bayramı kutlu olsun12 izlenme
Ankara Mimarlar Odası Başkanı Tezcan Karakuş memuriyetten çıkarıldı!32 izlenme
Kılıçdaroğlu’ndan elektrik zammı açıklaması: "Aklından bile geçirme"27 izlenme