SBK Holding’in sahibi Sezgin Baran Korkmaz, kara para aklama ve dolandırıcılık suçlamaları nedeniyle Avusturya’da tutukluyken ABD’ye iade edildi. Utah eyaletinin Salt Lake City kentinde hakim karşısına çıkan Korkmaz, kaçma riski bulunduğu gerekçesiyle kefaletsiz olarak tutuklandı.
Gazeteci Saygı Öztürk, 19 Temmuz’da Sözcü’deki köşesinde Korkmaz’ın rüşvet verdiği herkesi kayda aldığını iddia etti. Gazeteci Erk Acarer de YouTube kanalında, Korkmaz hakkındaki ‘arşiv’ iddiasına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
Acarer, şunları dile getirdi:
“Sezgin Baran Korkmaz’da neler var? Burada kritik bilgiler edindik. Sadece aracılık yapan onu şişirmek için para alan gazeteciler yok. Bir gazeteci de çocuğunu aratarak para istemiş para toplamış. Bu da SBK’nin arşivinde çünkü Sezgin Baran Korkmaz bunları kaydetmiş.”
VEYİS ATEŞ’İN 10 MİLYON EURO İSTEDİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ
Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Sezgin Baran Korkmaz’ın arasını bulmak için Veyis Ateş’in, Sezgin Baran Korkmaz’dan para istediğini öne sürmüştü .Ateş’in Korkmaz’dan istediği para miktarının da 10 milyon euro olduğu iddia edilmişti. Ateş, 22 Haziran 2021’de Odatv’ye konuşarak iddialar hakkında suç duyurusunda bulunacağını söylemişti. Ateş’in suç duyurusunda bulunup bulunmadığı basına yansımadı.
Yeniçağ
Adana’da bir kadın, çocukların da bulunduğu parkta soyunup, çeşmede banyo yaptı
Skandal sözler! MHP'li Feti Yıldız, büyükşehir belediyelerinin CHP yönetiminde olmasına 'işgal' dedi
Her şey ortaya çıktı: 179,8 milyar TL nereye gitti? 'Tasarruf da tasarruf' diyen Mehmet Şimşek bunu görmüyor mu?
Ünlü anketçi Devlet Bahçeli'nin erken seçim isteyeceği tarihi Fatih Portakal'a açıkladı!
Arif Sağ yeniden MESAM başkanı!
Cumhuriyeti ve Atatürk'ü hedef alan imam serbest bırakıldı
AFAD açıkladı: Kahramanmaraş merkezli depremlerde can kaybı 42 bin 310'a yükseldi; 448 bin 18 kişi tahliye edildi
CHP'nin parti aracının etrafı sivil araçlarla sarıldı, Çağlayan Adliyesi önüne geçmesine izin verilmedi! "Bu kanunsuz emri veren kim?"
Sayıştay'ın 'Saray Raporları' ortaya çıktı: Sarayın su masrafı dudak uçuklattı!
Dilruba Kayserilioğlu: "Alınmam kadar bırakılmam da saçma oldu!"