Para Medya’da yer alan habere göre Sedat Peker’in Ali Fuat Taşkesenlioğlu‘nun otelinin kağıt üzerindeki sahibi olarak iddia ettiği Ali Ercan borsa aracı kurumu satın aldı. Ali Ercan Türkiye’nin en eski aracı kurumlarından olan Bahar Menkul ‘ün yeni sahibi oldu.

Qua Granıte halka arzı ile borsaya giren Ali Ercan şimdi de aracı kurum satın aldı. Olaylı halka arz Gezinomi ile Türkiye’nin gündemine gelen Ali Ercan artık aracı kurum patronu oldu. Türkiye’nin en eski aracı kurumlarından Bahar Menkul Değerleri tüm hisseleri Ali Ercan tarafından satın alındı. Bahar Menkul Değerler’in sahibi Adnan Bahar pandemi döneminde korona nedeniyle vefat etmişti.
ALİ ERCAN KİMDİR?
Seramik, granit üretimi ve finansal yönetim hakkında üst düzey bilgi ve deneyime sahip olan Ali Ercan, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında da kurucu üye olarak görev almıştır. Gayrimenkul geliştirme, eticaret, inşaat, seramik, turizm ve sanayi konularında pek çok projeyi hayata geçirmiştir.
Yeniçağ
Maaşları ve tazminatları verilmeyen maden işçileri Ankara'ya yürüyecek ama ayakkabıları yok...45 izlenme
Kız kardeşine cinsel istismar sanığı ağabeye 30 yıl hapis: Ailesi şikâyetçi olmadı!196 izlenme
Rize’de AKP bayrakları krizi: Polis parti bayrağı mı asar?20 izlenme
AKP'li Taşkesenlioğlu, seçim bölgesinde birçok akrabasının kadrolaştığı ortaya çıkınca kendisini savundu! “Sülalem ve Partim liyakatı esas alarak görevimize devam ettik”32 izlenme
Tanesi 2 TL’ye kadar çıktı! Kavanoz kapağı bulunamıyor!246 izlenme
Canan Kaftancıoğlu hakkında soruşturma açıldı!139 izlenme
Anaokulu ve bakıcı fiyatları 1 yılda yüzde 150 arttı14 izlenme
Katip namaza gidince duruşma yarıda kaldı27 izlenme