Para Medya’da yer alan habere göre Sedat Peker’in Ali Fuat Taşkesenlioğlu‘nun otelinin kağıt üzerindeki sahibi olarak iddia ettiği Ali Ercan borsa aracı kurumu satın aldı. Ali Ercan Türkiye’nin en eski aracı kurumlarından olan Bahar Menkul ‘ün yeni sahibi oldu.

Qua Granıte halka arzı ile borsaya giren Ali Ercan şimdi de aracı kurum satın aldı. Olaylı halka arz Gezinomi ile Türkiye’nin gündemine gelen Ali Ercan artık aracı kurum patronu oldu. Türkiye’nin en eski aracı kurumlarından Bahar Menkul Değerleri tüm hisseleri Ali Ercan tarafından satın alındı. Bahar Menkul Değerler’in sahibi Adnan Bahar pandemi döneminde korona nedeniyle vefat etmişti.
ALİ ERCAN KİMDİR?
Seramik, granit üretimi ve finansal yönetim hakkında üst düzey bilgi ve deneyime sahip olan Ali Ercan, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında da kurucu üye olarak görev almıştır. Gayrimenkul geliştirme, eticaret, inşaat, seramik, turizm ve sanayi konularında pek çok projeyi hayata geçirmiştir.
Yeniçağ
AKP'den seçim öncesi dev hizmet(!) Bakın ne yaptılar?87 izlenme
"Ekonomiyi hurdaya çıkardığınızın kanıtı"43 izlenme
Hakan Fidan'dan, motokurye Yunus Emre Göçer’e çarparak ölümüne neden olan Mohammed Hassan Shekh Mohamud’un babası Somali Cumhurbaşkanına sıcak karşılama23 izlenme
AK Partili Ahmet Eşref Fakıbaba, önemli bir açıklama yaparak hem milletvekilinden hem de partisinden istifa etti.33 izlenme
Kamu bankaları Bilal Erdoğan’ın vakfına sponsor oldu!52 izlenme
HÜDA PAR’lı vekil Şehzade Demir, karma eğitimi hedef aldı: "Ayrı okullarda eğitim gören öğrenciler çok daha başarılı"41 izlenme
Diyanet İşleri Başkanı'nın damadı kârına kâr kattı: Boykot zengini damat16 izlenme
AB’den İstanbul’da yeniden seçim tepkisi!79 izlenme
İptal edilecek iddiaları vardı! İBB’den 65 yaş kartı açıklaması
Hakkındaki iddialar gündemden düşmüyordu, Hafize Gaye Erkan'ın babası konuştu: "O da benim kızım sayılır, şaşırdım"
Erdoğan'a hakaret ettiği iddia edilen iki kişi gözaltına alındı
AKP'ye yakın anket şirketinin sahibi yanlışlıkla Erdoğan'ı eleştirdi 'Esnaf olsa 1 haftada anlar !'