Sözcü gazetesi yazarı İsmail Saymaz Sedat Peker'in Türkiye'nin gündemini sarsan iddialarını değerlendirdi.
Saymaz, Sedat Peker'in bu videoları çekmeye başladığında olayların buraya geleceğini düşünmediğini ancak ilerleyen sürecin sonucu olarak bu noktaya geldiğini ifade etti. AKP içindeki çatlağın Sedat Peker'in yayımladığı videolarla derinleştiğini belirten Saymaz, 'AKP içinden Peker'e bilgi sızıyor' ifadelerine yer verdi.
AKP MKYK üyesi Metin Külünk'ün adının son videoda doğrudan geçmesi ve Sedat Peker'in Külünk'e ilişkin 'arabasına para koydum' ifadelerini değerlendiren Saymaz, 'Metin Külünk'ün hakkında söylenenlere çıkıp yanıt vermesi gerekiyor' dedi.
Saymaz aynı zamanda kaynaklarından aldığı bilgilere göre yapılan son MKYK toplantısında Sedat Peker gündeminin açılmadığını aktardı.
AKP içinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yalnız bırakıldığını vurgulayan Saymaz, AKP'lilerin bu konuya sessiz kalmasının nedenlerinden birinin 'bir sonraki ben olursam' düşüncesi olduğunun altını çizdi.
Sedat Peker'in videosunda hakkında iddialarda bulunduğu Veyis Ateş konusunda da değerlendirmelerde bulunan Saymaz, Ateş'in kendi hakkındaki iddialara cevap vermesi gerektiğini ifade etti.
http://www.krttv.com.tr/gundem/sedatpekerpanigisuruyorakpicindenbilgih80515.html
Yürürlüğe girdi: Esnafa sadaka gibi destek!42 izlenme
Paprika Şampiyonu Temmuz'da İstanbul'da25 izlenme
Sedat Peker'in ismini vermediği kişi adliyede kimi işaret etti? O isimler hâlâ görevde mi?197 izlenme
Son seçimi bilen ORC, İstanbul anketinin genel sonucunu paylaştı! AK Parti ile CHP arasında 5,1 puan fark var37 izlenme
Naim Babüroğlu yazdı: Sevr mi, Lozan mı?67 izlenme
Bakan Zehra Zümrüt Selçuk: Türkiye'de yoksulluk sorun olmaktan kalktı80 izlenme
Torunlar’ın TÜRGEV’e peşkeşinin perde arkası187 izlenme
Mansur Yavaş duyurdu: "Elektriği kesik olan 221 evin borcunu ödedik"50 izlenme
Varlıklı hanedan: Bakan çocukları da kritik görevlerde!
Melih Gökçek'in banka hesaplarının incelenmesinden vazgeçildi!
Bahçeli bu kez de depremzedeleri azarladı! 'Sabote etmeye hakkınız yok. Sessizlik olacak dağılın gidin. İndirin şunları!'
Dış basının gözünden İstanbul seçimi: Erdoğan’a ağır darbe