Kemal Kılıçdaroğlu'nun SADAT’ın önüne gitmesiyle birlikte daha önce konu hakkında birçok paylaşım ve açıklama yapan Sedat Peker’de SADAT ile ilgili yeni bir retweet yaptı.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun olağanüstü MYK toplantısı sonrası SADAT'ın önüne gitmişti. Kılıçdaroğlu, SADAT'ın kapısının önünde açıklama yaparak, "Biz Cumhuriyet Halk Partisi'yiz, biz Kuvayi Milliyeci'yiz. Burası aynı zamanda terörist yetiştiren bir kuruluş." ifadelerini kullandı.
Sedat Peker de SADAT ile ilgili sözlerini hatırlatarak bir paylaşımı retweetledi.

Sedat Peker, yeni bir paylaşımda bulundu. Peker, ifşa ettiği Tweet dizisini yeniden gündeme getirdi.
Peker, tweetlerinde Tarhan’ın SADAT hissedarı olduğunu iddia ederek "SADAT’la ilgili ben açıklamalar yapmaya başlayınca Nevzat Tarhan hisselerini SADAT’ın başkanı Adnan Tanrıverdi’ye satıyor.. Yani yine hileye başvuruyorlar..” ifadelerini kullanmıştı.
Peker, Tarhan’ın SADAT’ın gayri yasal tüm işlerinin parçası olduğunu söyleyerek Tarhan'ın SADAT'da hissesi olduğuna dair belge paylaşmıştı.
Peker, SADAT ile ilgili yaptığı paylaşımda "Yurtdışında yaşayan bazı kişilere suikast yapılması fikri yeni değil, dörtbeş senelik bir konu" dedi.
Peker, Adnan Tanrıverdi'nin kurucusu olduğu SADAT'la hiçbir ilgisi olmadığını duyurduğu Üsküdar Üniversitesi Rektörü Nevzat Tarhan'la ilgili bir evrak paylaşmıştı.
Peker, Tarhan'ın SADAT hissedarı olduğunu iddia ederek, "SADAT’la ilgili ben açıklamalar yapmaya başlayınca Nevzat Tarhan hisselerini SADAT’ın başkanı Adnan Tanrıverdi’ye satıyor. Yani yine hileye başvuruyorlar" ifadelerini kullandı.
SADAT kurucusu Adnan Tanrıverdi, "Nevzat Tarhan devleti ve milleti için çalışan bir insandır. Ancak SADAT çalışmaları ile ilgili aktif bir faaliyeti olmamıştır" demiş, Sedat Peker ise "Tekrar söylüyorum, Nevzat Tarhan psikolojik harp uzmanıdır ve SADAT'ın gayri yasal tüm işlerinin bir parçasıdır. Asla masum değildir" açıklamasını yapmıştı.
Sedat Peker, bir kullanıcının paylaştığı "Sedat Peker: Üsküdar Üniversitesi rektörü Nevzat Tarhan, Sadat’ın gayri yasal tüm işlerinin parçası" tweeti retweetledi.
Nevzat Tarhan’ın SADAT'ın hissedarı olduğuna dair Peker'in paylaştığı o belge:

Yeniçağ
Tuvalet kâğıdına fahiş zam! 66 TL'den 90 Liraya çıktı!47 izlenme
Tutuklu gazeteci İsmail Arı’nın anne babası cezaevi önünden haykırdı! “Oğlum ne yaptı?”26 izlenme
Cinlerin hocası olduğu iddia edilen Hüddam Furkan Bal isimli şahıs Mihrez isimli cini öldürdüğünü iddia etti92 izlenme
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan, milyonların merakla beklediği sosyal konut projesinin detaylarını açıkladı.42 izlenme
Emeklilerin bayram ikramiyesi Resmi Gazete'de42 izlenme
Kıdem tazminatı tavan rakamı belli oldu.!40 izlenme
AKP'li vekil doktor eşinin TBMM'de çalışmasını savundu! "Özellikli bir yer değil"29 izlenme
Vatandaş, 28 saniyede AKP'nin 17 yıllık politikasını özetlemiş !11104 izlenme
İBB soruşturması: Hamdi Akın ifadeye çağrıldı
'Seçimlere iki ay kala konuşacağım' demişti, Sedat Peker’in avukatından canlı yayında açıklama geldi
CHP’li vekilden Feyzioğlu’na tepki: Davetiyesini iade etti!
İmamoğlu'nun İstiklal Caddesi ziyareti seçim kutlamasına dönüştü! Vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi