Veyis Ateş, Sezgin Baran Korkmaz’dan 10 milyon Euro istediği iddialarının ardından öce Habertürk’ten istifa etti ardından da canlı yayına çıkarak İsmail Saymaz’ın sorularını yanıtlamıştı.
Ateş, katıldığı canlı yayında hakkındaki iddiaları yalanlayarak, “Pazartesi gününden itibaren teknem, villam, boğazda villam var mı, ben kendim soruşturulmasını isteyeceğim. Ailemde, yakın arkadaşlarımda, benim üzerimden bir servet çoğalması var mı buyursunlar araştırsınlar.” ifadelerini kullanmıştı.
ARADAN 3 AY GEÇTİ
Söz konusu iddialar Haziran ayında gündeme gelirken Veyis Ateş’in, 18 Haziran günü çıktığı yayında bir, iki gün içinde soruşturma isteyeceğini duyurmasının üzerinden yaklaşık 3 ay geçmesine rağmen herhangi bir başvuru olmadığı öğrenildi.

Ateş’in Savcılığa ne zaman gideceği merak konusu olurken, iddiaları o dönem gündeme getiren Sedat Peker, Twitter hesabında bu konuya dikkat çeken bir paylaşımı retweet etti.
https://www.krttv.com.tr/gundem/sedatpekerveyisatesedikkatcektiyinesavciligagitmedih93017.html
BTK’nın Instagram sansürü dünya basınında manşet oldu19 izlenme
Cem Küçük’ten flaş ‘İmamoğlu’ çıkışı! Bu sözler AKP’yi karıştıracak22 izlenme
Mansur Yavaş: "Cumhurbaşkanı’nın onayladığı krediyi reddettiler"20 izlenme
Fakir daha fakir zengin daha zengin!198 izlenme
Tasarruf tedbirleri vekilleri vurdu: Audi yerine TOGG'a binecekler17 izlenme
Samsun Atasına sahip çıktı! Saldırıya uğrayan Atatürk Anıtı'nı vatandaşlar insan zinciri oluşturarak korumaya aldı! 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz!'53 izlenme
Taksim'deki kanlı saldırıda 'taksi' detayı42 izlenme
Norm fazlası öğretmenlerin atamaları durduruldu17 izlenme
Putin emri verdi: ‘Fransa’yı yok edebilecek’ güçteki Şeytan füzeleri test edildi
Torba torba promosyon dağıttı: AKP'li başkanın doldur boşalt oyunu ortaya çıktı
ABD'de OnlyFans hesabı ortaya çıkan öğretmen zorunlu izne çıkarıldı