Gürcistan-Azerbaycan sınır hattında meydana gelen askeri kargo uçağı kazasında bulunan Hava Uçak Bakım Astsubay Başçavuş Emrah Kuran'ın şehadet haberi, memleketi Muğla'nın Milas ilçesinde yaşayan ailesine ulaştı.
Askeri yetkililer, Milas'ın Ekinanbarı Mahallesi'ne gelerek 37 yaşındaki şehidin baba ocağında baba Osman Kuran ve anne Huriye Kuran’a acı haberi verdi. Haberin verilmesi sırasında baba Osman Kuran'a, "Osman Amca artık bir şehit babasısın..." sözleri kullanıldı.
Şehidin evinin bulunduğu sokağa Türk bayrağı asılırken, taziye çadırı kuruldu. Kuran ailesinin yakınları, komşuları ve çok sayıda vatandaş, acı haberi alır almaz taziye için eve gelmeye başladı. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz ve Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal Aras da şehidin baba ocağına taziye ziyaretinde bulundu.

Şehit Hava Uçak Bakım Astsubay Başçavuş Emrah Kuran’ın evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.
halktv.com.tr
Bakan Yerlikaya Soylu’nun tüm izlerini siliyor
Türk Milleti’nin 29 Ekim’de hangi bayramı kutladığını biri çıkıp Ankara’ya anlatsın!
Metrobüs durağında keser, bıçak ve makasla vatandaşa saldırdı "İsrail'i protesto ediyorum" dedi!
Bu utanç bizim: Türkiye Avrupa’nın bir numaralı çöplüğü!
Çin'den bankalara kredileri artırma daveti
Avrupa'da gündem İmamoğlu: TV'lerde ilk haber oldu, her kentte eylem var
Yeni kabinenin çifte maaşlıları
Ünlü iş insanı Hamdi Akın'ın ardından Vedat Aşçı da ifadeye çağrıldı
Özgür Özel'e "Gayrimeşru genel başkan" diyen avukatın kim olduğu ortaya çıktı
CHP, Hatay'da seçimin iptalini istiyor: 3 bin 389 ölü seçmene oy kullandırıldığını tespit ettik
Hakkari’den acı haber geldi: Kuzey Irak’taki PKK’lı teröristlerden füzeli saldırı! 1 asker şehit oldu
Yunanistan Lozan’ı yine çiğnedi Sakız Adası’na silah yığdı!
Erdoğan’ın adaylığıyla ilgili dikkat çeken anket
ÖSYM, KPSS tercih sonuçlarını açıkladı! Tıkla 2019/1 KPSS yerleştirme sonucu sorgula (Taban ve tavan puanlar)