Türkiye'nin dört bir noktasında Cumhuriyet Bayramı kutlama hazırlıkları yoğun bir şekilde sürerken kamu kurumları da 29 Ekim için hazırlıklarını sürdürüyor.
Ülkenin dört bir yanındaki kamu kurumları her Milli Bayramda olduğu gibi 29 Ekim'de de kamuya ait binaları Türk Bayrakları ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün posterleriyle donattı.
Türkiye Cumhuriyeti'nin 102. kuruluş yıldönümü hazırlıkları devam ederken İstanbul'daki Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi'ndeki skandal görüntü ise dikkat çekti.

Şişli'deki şehir hastanesine Türk Bayrağı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posteri asıldı fakat Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün posterine yer verilmediği görüldü.
Gelen tepkilerin ardından hastanenin ön cephesine Erdoğan posteri ile Atatürk posterinin de asıldığı öne sürüldü.
AKP'nin oy oranında büyük düşüş!104 izlenme
Erdoğan'a 'ucuz adam' diyen İlyas Salman'a 'Cumhurbaşkanına hakaret' iddiasıyla dava27 izlenme
Aziz Çelik: "Milyonlarca emekliye ikramiye kazığı!"28 izlenme
AKP'li başkanın 'Yeni Park' paylaşımı sosyal medyada alay konusu oldu38 izlenme
23 Nisan'da koltuğunu kendi kızına vermişti... O kaymakam terfi etti!124 izlenme
Hatay'da devletin uğramadığı yer! Gökhan Zan ispat etti: 'AFAD ve Kızılay her yerde diye yalan söylüyorlar'56 izlenme
Halk çift haneli enflasyon altında inim inim inlerken Şimşek'in paylaşımı akıllara durgunluk verdi18 izlenme
AKP'den CHP'ye geçen belediyenin önceki dönemden kalan borçları nedeniyle elektriği kesildi26 izlenme
İki doktor daha koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi
Almanya Hükümet Sözcüsü Eurofighter'ların satışında İmamoğlu'nu işaret etti
İsrail ordusu Gazze’deki kaçış tünellerini imha etti, İsrail’deki Türk gazetecilere görüntüleri dağıttılar
CHP'li vekil önce isyan etti sonra İstanbulluları uyardı! “Dereyi geçene kadar indirim, geçtikten sonra bindirim”