Şehit aileleri tepkili: “Gazi Meclisimizde konuşturulması asla kabul edilemez. Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmayın. Fikir sahiplerini lanetliyor ve kınıyoruz.”

26 izlenme 25 Ekim 2024
Reklamlar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Teröristbaşı Öcalan için yaptığı, "DEM grubunda silah bırakma çağrısı yapsın' çağrısı tartışılmaya devam ediyor.


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin TBMM açılışında DEM Parti grubuyla tokalaşması sonrası başlayan 'çözüm süreci' tartışmaları gündemi daha da ısınarak devam ediyor.

Bahçeli'nin çağrısına şehit ailelerinden sert tepki geldi.

Açıklamayı yapan sözcü şunları dile getirdi:

“Utanç, kızgınlık ve acılar içerisinde takip ediyoruz. Gazi Meclisimizde konuşturulması asla kabul edilemez. Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmayın. Fikir sahiplerini lanetliyor ve kınıyoruz.”

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Canlı yayında bomba iddia: "İmamoğlu İstanbul için aday yapılmayacak" Tarikat ve cemaatleri eleştiren eski milletvekiline para cezası! "Ölüm tehditleri aldım" Çete lideri Ayhan Bora Kaplan'ın el konulan araçları ihale ile satılacak Yılbaşında çatıda Noel Baba bekleyen gericiden yeni video !