19 yaşındaki Semih Çelik, 4 Ekim Cuma günü Eyüpsultan'daki evinde 19 yaşındaki Ayşenur Halil'i boğazını keserek, daha sonra da Fatih ilçesinde 19 yaşındaki İkbal Uzuner'i kafasını kesip vücudunu parçalara ayırarak katletti.
'LİSE 3'TEN BERİ KIZIMI RAHATSIZ EDİYORDU'
Kızının katledilmesinden sonra fenalaşan İkbal Uzuner'in babası Hasan Uzuner'in emniyetteki ifadesi ortaya çıktı.
Baba Hasan Uzuner'in ifadesi şöyle:
"Kızım liseyi Fatih'te okudu. Semih Çelik'le okulda tanışmışlar. Lise 3'üncü sınıfın ilk yarısında Semih kızımı rahatsız etmeye başladı. Uzun bir süre bu devam edince kızımın okulunu değiştirdim. Kızım bir süre Semih'le arkadaşlık etti ancak yaşadığı rahatsızlık sebebiyle psikolojisi bozuldu. Onu psikoloğa gönderdim. Kızım benden kedi istedi, kedi aldım. Kediyle ilgilenirken psikolojisi düzeldi. Son 1,5 yıldır gayet iyiydi, psikolojisi düzelmişti. Bizimle ilişkisi iyiydi. Semih Çelik'in annesi de bizi arayıp 'Oğlumun yeni bir kız arkadaşı var çok mutlular, artık kızınızı rahatsız etmeyecek' demesi üzerine daha da rahatlamıştık. Kızım 1,5 yıldır Semih'le hiçbir şekilde iletişim kurmamıştı.

"BELKİ KIZIMIZ SURUN ÜSTÜNDEDİR"
Olay günü de eşim kızımı aramış ancak telefonunu bir erkek açmış. 'Merak etme kızın emin ellerde' demiş. Eşim tekrar kızımı arayınca bu sefer başka bir erkek açmış ve telefonun surlardan aşağı düştüğünü söyledi. Eşime yerini tarif edip gelip telefonu alabilirsiniz demiş. Bunun üzerine ben de aradım kızımı. Telefonu açan erkek bana telefonu sadece annesine teslim edeceğini söyledi. Ben babamı hastaneye götürmüştüm. Babamı bırakıp eşimle birlikte kızımın telefonunu almaya gittik. Telefonu evsiz biri bulmuş, telefonun surlardan düştüğünü söylemiş. Biz de belki kızımız surun üstündedir diye yukarı çıkmak istedik ancak teller olduğu için çıkamadık. Aşağı indikten sonra kalabalık bir grubun surlara baktığını gördük. Belki kızımız kalabalığın içindedir diye oraya doğru yürürken kızımın kafasını gördüm."
Abdullah Gül'den: "Erdoğan'ın yerinde siz olsanız ne yapardınız?" Sorusuna cevap verdi: Herkesin 'Helal olsun' diyeceği bir ekip kurardım.29 izlenme
Mattia Ahmet Minguzzi ölümünün birinci yılında anıldı! Dilek İmamoğlu da katıldı16 izlenme
Konkordatolar, iflaslar art arda! Ünlü süt ürünleri üreticisi de iflas etti20 izlenme
Kur korumalı mevduattan kaçan kaçana! 3 ayda 569 milyar liralık düşüş27 izlenme
İran'da kaos büyüyor ! Hayatını kaybedenlerin sayısı 12’ye yükseldi !287 izlenme
Kapanan şirket sayısında patlama20 izlenme
Demir çelik sektörüne sahte fatura operasyonu!32 izlenme
Ali Erbaş'tan camilerde gençlik kolu oluşturulması talimatı!631 izlenme
İYİ Partili isimden Erdoğan için flaş sözler "Erdoğan panik yaşıyor!"
Gökhan Özoğuz’dan AKP Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’a yanıt!
TTB: "Sağlık Bakanlığı’na gönüllü hekim listesi gönderdik, cevap bile verilmedi"
Kamu çalışanına kıyafet yardımı kesildi: Gerekçe tasarruf