Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'e düzenlenen suikastla ilgili tutuklanıp tahliye edilen avukat Serdar Öktem'in 6 Ekim'de İstanbul Şişli'de öldürülmesi Türkiye gündeminden düşmüyor. Serdar Öktem'e uzun namlulu silahlarla saldırı düzenleyerek kaçan şüphelilerden S.Ö, E.P, M.K, C.Ü, S.A'nın kullandıkları araç, Arnavutköy İstiklal Mahallesi'nde ormanda terk edilmiş şekilde bulundu.
Şüphelilerin taksi ile kaçtığının belirlenmesi üzerine takibe alınan araç, Odayeri mevkiinde durduruldu. Taksiden inerek ağaçların arasında kaçan şüpheliler yakalandı. 2'si 18 yaşından küçük 5 şüpheli ve onlara yardım ettiği belirlenen bir kişi gözaltına alındı.

Ekiplerin bölgede yaptıkları aramalarda ise 2 kalaşnikof tüfek, 2 tabanca ve kar maskesi, eldiven gibi ekipmanları ele geçirdi. Yapılan çalışmalarda saldırıyı gerçekleştirenlerle irtibatlı oldukları değerlendirilen, H.Ö, Y. K, M. B, D.Y, E.K, F.E ve S.A.S de gözaltına alındı. Gözaltı sayısı 13'e yükseldi.

Emniyette işlemleri tamamlanan 13 şüpheli, sağlık kontrollerinin ardından İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. Şüphelilerden 2’si çocuk 9'u “tasarlayarak öldürme”, “suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma” ve "Ateşli Silahlar ve Bıçaklar İle Diğer Aletler Hakkında Kanun’una muhalefet" suçlarından tutuklama, 4'ü ise adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk edildi.
Gerçek Gündem
Kaynak: ANKA
Erkekleri Koruma Derneği Başkanı'nın sözlerine Oğuzhan Uğur'dan olay yanıt!40 izlenme
Financial Times: "Türkiye petrol alabilmek için elindeki ABD varlıklarını satıyor"26 izlenme
Elektrik ve su faturasına zam mı geliyor? Bakan Bayraktar açıkladı37 izlenme
Kadın eylemciye cinsel saldırıda bulunan polise dava açıldı87 izlenme
Çamlıca Kulesi'ne yıldırımın düştüğü anlar anbean kaydedildi37 izlenme
Bergama Belediye Başkanı Tanju Çelik, İlçe Başkanı ve tüm meclis üyeleri de CHP'den istifa ettiler! YENİ Parti'ye geçiyorlar!24 izlenme
Hatay için tehlikenin farkında mısınız?46 izlenme
CHP’den istifa etti, ödülünü koltukla aldı27 izlenme
Butlan, CHP’de istifa tsunamisine yol açtı
Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi mezuniyet töreninde 'Mühürsüz diplomalar da geçerli olacak mı?' pankartına müdahale !
Asgari ücrete 'Dört ayda bir zam' için kanun teklifi
Kılıçdaroğlu: Sosyal güvenliği tartışacaksanız ben tek başıma geleceğim, siz ordunuzla gelin