Sarıyer'de yaşanan olayda otomobilde bulunan bir kadın ile servis şoförü yol verme tartışması yaşadı. Asayiş Berkemal hesabından paylaşılan videoda, otomobildeki kadının tartışma sırasında gazi olduğunu dile getiren servis şoförüne, "gaziysen evde otur" ve "gazi olman beni ilgilendirmiyor" ifadeleri tepki çekti.
Özel harekatçı olduğunu söyleyen şoföre, 'Senin serviste ne işin var?' diyen kadın, 'Ben gaziyim' cevabı üzerine, 'Gaziysen evde otur' cevabı verdi.
O anlar tartışma sırasında oradan geçen bir motor sürücüsünün kamerasına yansıdı.
Odatv.com
Kayak tesisi yaptılar ama kar yok!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vatandaşın talebini duyunca "Söyleyin o yapar" sözleriyle işaret ettiği Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan cevap gecikmedi.
Diyanete yine dev bütçe! Siz bu haberi izlerken, Diyanet 1 işçinin 1 yıllık kazancını tüketecek!
Erdoğan'a yakın isim AKP'den istifa etti!
Meral Akşener’den Erdoğan’a sert tepki! "Memleketimiz ekonomi cahili bir adamın saçma sapan deneyleriyle sınanıyor"
Barış Pehlivan 5'inci kez hapsedilmek isteniyor: 'Denetimli serbestlik' talebine tepki çeken yanıt
Menzil’deki kavga büyüyor: “Sokak itleriyle mücadele etmemiz lazım. Bunların kuduz olanlarını karantinaya alacağız, sağlıksız olanlarına aşı yaptıracağız”
Paralar yine beşli çeteye: Bakanlık 60 milyar lira dağıttı!
IŞİD'in yakalanan Türkiye emiri, daha önce de defalarca yakalanmış!