Ünlü oyuncu Şevval Sam, kadın cinayetleriyle ilgili yöneltilen sorulara cevap vermemesi sosyal medyada eleştirildi. Sam, hakkındaki eleştirilere sosyal medya hesabından yanıt verdi. Şevval Sam verdiği yanıtta o mecrayı doğru bulmadığı için konuşmadığını belirtti. Sam “Bu acıların magazin ortamında konuşulmasının doğru olmayacağını düşündüm. Süslü cümleler kurarak popülizm yapmaktansa, ciddi ve çözüm odaklı konuşmak gerektiğine inanıyorum,” ifadelerini aktardı.
"KONUNUN ÖZÜNÜ GÖLGEDE BITAKIYOR"
Sam, özellikle kadın, çocuk ve hayvan hakları gibi konularda kararlılığını koruduğunu vurgulayarak, yapılan bazı yorumların konunun özünü gölgede bıraktığını ifade etti.
Konuşmasında, "O akşam o mecrayı doğru bulmadığım için konuşmak istemedim. Üst üste gelen acılı haberlerin ve kurbanlarının çektiği acıya saygısızlık olacağını düşündüm" diyen Sam, magazin ortamlarında popülizm yapmanın tehlikeli olduğuna dikkat çekti. "Bu insanları birbirine düşürmekten başka hiçbir şeye yaramaz" diyerek, çözüme yönelik ciddi bir diyalog gerektiğini belirtti.
"ÜZERİME DÜŞEN GÖREVİ YERİNE GETİRDİM"
Toplumsal sorumluluğun önemine değinen Sam, "Ben bugüne kadar üzerime düşen görevi her fırsatta yerine getirmiş olduğuma dair en ufak bir şüphe duymuyorum" diyerek, toplumsal figürlere daha fazla kafa yormaları çağrısında bulundu. Sam, açıklamalarını "Umarım kendimi anlaşılır biçimde ifade edebilmişimdir" diyerek tamamladı.
Sanatçının bu sözleri, toplumsal konulara duyarlılık ve çözüm arayışının önemini bir kez daha gündeme taşıdı.
Odatv.com
Odası, danışmanı, maaşı var ama kendisi yok!
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 'etkin pişmanlık' başvurusu yaptı
Bakan Koca açıkladı: 29.240 yeni vaka tespit edildi, 26.539 kişi sağlığına kavuşurken, 214 kişi hayatını kaybetti!
Mikeno gemisi ablukayı delerek Gazze kara sularına girdi
Hırsızlıktan tutuklanan Müzeyyen Teyze: "Malları AKP'ye teslim ettim"
Suudi Arabistan'da Türk ürünlerine boykot çağrısı!
Sokak röportajında AKP'yi desteklediği için pişman olduğunu söyledi: "23 yıldır hep destekledim. Akşama yemeğim, ekmeğim yok"
'Namaz kılmayan öldürülebilir' sözlerine 'kovuşturma' yok
Ekrem İmamoğlu: İstanbul'un çılgın projesi depremle mücadeledir
Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat, annesini ve kardeşini öldürdü!
Fatih Altaylı'dan Starbucks protestolarına tepki: "Bu manyaklık bize özgü, diğer hiçbir Müslüman ülkede böyle sapıkça bir durum ortaya çıkmıyor"
Egemen Bağış sessizliğini yıllar sonra bozdu! Cübbeli Ahmet'le sosyal medyada birbirine girdiler
Dilruba K. hakkında bir suçtan tahliye, bir suçtan tutuklama
Karma eğitim kaldırılıyor mu?